Joost Karhof nieuwe presentator NOVA

De afbeelding “http://www.tctubantia.nl/multimedia/archive/00270/Joost_Karhof_nieuwe_270426h.jpg” kan niet vertoond worden, omdat ze fouten bevat.Joost Karhof (foto) wordt vrijwel zeker de nieuwe presentator van de rubriek NOVA. Dat meldt ANP. Hij doet dat naast de hoofdpresentatoren Twan Huys en Clairy Polak. Karhof, nu nog een van de Den Haag Vandaag-presentatoren, zit in een finaal stadium van onderhandeling met NOVA. “Volgende week gaat de kogel door de kerk“, aldus een zegsman. Met de komst van Karhof is het nieuwe presentatieteam compleet nu Jeroen Pauw en Paul Witteman vertrekken. Zij gaan samen een talkshow presenteren op Nederland 1.

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Heeft Matthijs van Nieuwkerk de piek van zijn carrière al bereikt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen