Dullaert: ‘Samenwerking niet goed voor TROS’

Marc Dullaert, directeur van producent Dullaert en Dumas, denkt dat de samenwerking tussen zijn bedrijf en de TROS niet goed voor deze omroep zal zijn. Dat zegt Ton F. van Dijk van de Publieke Omroep op zijn weblog. Het TROS-bestuur, onder leiding van Karel van Doodewaerd (foto), sloot met DenD een overeenkomst over de oprichting van de gezamenlijke productiemaatschappij Diomedea (zie ook eerder). De TROS krijgt uiteindelijk een minderheid van de aandelen van dit bedrijf. De omroep geeft daarmee veel uit handen, aldus Van Dijk.

In de nieuwe onderneming zouden vier succesvolle TROS programma

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen