MegaJobs lanceert tv-kanaal

Vacaturesite MegaJobs lanceert vandaag in samenwerking met tv-productiebedrijf ASTC de nieuwe tv-zender MegaJobsTV.

De eerste proefuitzending van het themakanaal over werk, loopbaan en opleiding is te zien op de website Megajobs.tv. Een woordvoerder van MegaJobs verwacht dat het themakanaal binnenkort ook via de grote kabelmaatschappijen te ontvangen te zal zijn.

In juli wil het kanaal op de satelliet, waar het een frequentie kan delen met een Franse zender. MegaJobsTV beoogt haar doelgroep te informeren over kansen op de arbeidsmarkt. Met een horizontale programmering zal in afzonderlijke blokken via reportages aandacht worden besteed aan werkgelegenheid in verschillende regio

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen