Jack van Gelder nieuwe presentator TROS Triviant

Jack van Gelder wordt de nieuwe presentator van TROS Triviant. Dat meldt het ANP. De sportpresentator is vanaf december te zien als opvolger van Mireille Bekooij, wiens contract is afgelopen. Van Gelder blijft ook gewoon actief voor de NOS. “Ik ben een echt spelletjesmens en altijd een fan geweest van TROS Triviant“, aldus Van Gelder. “Juist omdat het een spelletje met inhoud is.”

“De laatste jaren heb ik me voornamelijk op sport geconcentreerd en ik vind het leuk om nu weer eens een andere kant van mezelf te laten zien. Ook keer ik met veel plezier terug bij de TROS, waar ik in 1972 mijn eerste schreden in televisieland zette.

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen