Herman den Blijker ook komende twee jaar bij RTL

Geplaatst op wo 24 mei 2006 om 17:21De afbeelding “http://www.rtl.nl/huistuinkeuken/herrieindekeuken/components/images/Herrie-in-de-keuken210x186.jpg” kan niet vertoond worden, omdat ze fouten bevat.Herman de Blijker en RTL Nederland hebben een overeenkomst gesloten, waardoor de topkok samen met compagnon David Crouwel, ook de aankomende twee jaar te zien zijn bij RTL. De man achter het succesvolle RTL 5-programma Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken en mede-eigenaar van diverse restaurants, startte enkele weken geleden met het RTL 5-programma Herman Zoekt Chef. Hierin zoekt Den Blijker naar een chef-kok voor een nieuw te openen restaurant in Amsterdam.

Erland Galjaard, programma directeur RTL 5: “Herman is in korte tijd uitgegroeid tot een bijzonder populaire en geliefde tv-persoonlijkheid. Een uitgesproken man die vol passie vertelt over eten, het opzetten en runnen van restaurants, en dat op uiterst aansprekende, begrijpelijke wijze doet. Hij weet wekelijks bijna een miljoen kijkers aan de buis te kluisteren met zijn tv-programma, komt deze week met zijn eerste boek, Herrie In De Keuken, en werkt aan een nieuwe tv-serie voor ons voor het najaar. Kortom: Herman boeit!


15 Reacties op “Herman den Blijker ook komende twee jaar bij RTL”


 1. Jatje

  Blij kunnen ze wel uit zijn achternaam halen, zo blij kijkt hij niet zeg.

 2. tvmannetje

  Leuk voor ze. Maar ‘Blijker zoekt chef’ is geen goed programma. Voledig zonder goeie reality namelijk. Alleen maar saaie quotes van Den Blijker zelf. Itt ‘Herrie in de keuken’. Vond ik wel goed.

 3. tvmannetje

  Ik bedoel natuurlijk ‘Herman zoekt Chef’.

 4. Yamaha

  Herman die vreet zich er wel doorheen, aardige sigaar……..

 5. Sjors

  Het zal aan mij liggen, maar Meneer Herman heeft wat mij betreft het charisma van een overleden potvis. Hij praat monotoon, binnensmonds, kent maar 1 gezichtsuitdrukking en het _praten_ met passie heb ik bij hem nog niet kunnen ontdekken.

  Ik kijk graag dit soort programma’s, maar in vergelijking met Jamie Oliver of Gordon Ramsey is Den Blijker een anticlimax. Je moet toch wel je ernstige vraagtekens zetten bij de constatering dat dit het beste is dat RTL-5 op kookgebied weet op te trommelen.

 6. Linda Hogerheyde

  Beste Herman,

  Ik vind je programma’s geweldig en kijk elke week weer uit naar de dinsdagavond.
  Vandaag, 25 mei even langsgelopen in de Utrechtse straat.
  Hopelijk is het volgende week helemaal af. Kom zeker een keer eten!

 7. Altere

  @Linda: ik acht de kans vrij weinig dat Herman je boodschap ontvangt. Misschien dat je op link1 meer kans hebt, of op http://www.rtl.nl/huistuinkeuken/herrieindekeuken/ dat herman je berichtje leest …

 8. Altere

  oh, de link werkt niet niet echt (perfect). Ik hoop niet dat ik nu de site van Mediakrant onregeld heb, want hij ziet er nu wel heel apart uit :S …

 9. René

  @Sjors

  Hij kan en mag niet eens in de schaduw van Gordon en Jamie staan. Ik weet ook niet of dat de bedoeling is hoor. Ieder zijn stijl natuurlijk.

 10. M Molenaar

  U lijkt mij een zeer goede Chef KOK .,GraaG ZOUDEN WIJ BIJ U ZAAK WILLEN DINEREN ,Omg ROTTERDAM.

 11. john

  herman heb je ook een eigen site ik heb hem niet kunnen vinden help ff vast bedankt john

 12. Bastin

  Herman, wij genieten van jouw T.V optredens.

  Maar ik zou graag een simpel maar lekker recept willen hebben voor wild konijn.
  B.V.D
  P.C Bastin

 13. TwanDS

  @bastin

  Konijn kopen, doodmaken, in oven pleuren, puree met zuurkool erbij en vreten.
  Snel en simpel…

 14. Theo

  Dat gaat een onvergetelijke kerst worden in huize TwanDS.
  Vooral dat konijnovenpleuren spreekt me aan.
  Er is vast ook boerenkoolstamppot bij en Chocolade vla toe. :P

 15. msm

  Het programma herrie in de keuken vind ik een leuk programma. ik heb alleen een klein vraagje, waarom dragen de koks(en dat is bijna bij alle kookprogramma,s geen koksmutsen?
  Graag hierop een reactie,

  groetjes msm.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.