Caroline Tensen: ‘Ik snap Peter R. niet’

Presentatrice Caroline Tensen reageerde gisteren in RTL Boulevard over de ontstane commotie omtrent haar ruzie met misdaadjournalist Peter R. de Vries (zie eerder). Caroline is boos op Peter R. de Vries omdat hij in zijn programma herhaaldelijk een videofragment laat zien van een feest van drugsdealer Henk Rommy, beter bekend als de Zwarte Cobra. Hierop is Caroline te zien als spreekstalmeester.

Caroline noemt Peter R. in het programmablad van de VARA een ‘matennaaier’. “Het kwam eigenlijk een beetje door een interview dat ik voor een heel ander programma deed met een tv-blad en die mevrouw begon er weer over“, aldus Tensen. “Dus ik zeg: ‘Joh, ik maak me helemaal niet druk’.

‘Ik vind het alleen een matennaaier’“, vertelde Caroline aan de interviewster. Dat woord is volgens het Talpa-gezicht in het verkeerde keelgat geschoten bij Peter R. de Vries. “Nou prima, heb ik ook eens een keer een lelijk woord gebruikt om iets te vinden van iemand. Waar ik me nou zo druk om maak is die drie uur durende band. En Peter R. de Vries, die toch een collega is – tenminste zo zie ik het, heeft het drie keer gepresteerd om net die dertig seconden eruit te halen om te laten zien op de Nederlandse televisie waar Ren

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen