AVRO geeft medewerkers iPod cadeau

De AVRO, die zoals alle omroepen fors moet bezuinigen, heeft haar 200 medewerkers verrast met een luxe iPod. Dat bericht het Algemeen Dagblad. De betreffende iPod, met een winkelwaarde van 329 euro, is volgens algemeen directeur Gerben Eggink ‘een beloning’ voor het harde werken tijdens de grootscheepse reorganisatie de afgelopen anderhalf jaar. Onder de medewerkers gaat nu het grapje dat ’tachtig ontslagen blijkbaar worden gevierd met een gratis iPod’. Eggink: “Het is geen cadeau, medewerkers hebben de iPod in bruikleen, zoals een mobiele telefoon.

Op het moment dat ze uit dienst gaan, moeten ze hem weer inleveren“, aldus Eggink. Het personeel kan hem echter ook aanschaffen voor 100 euro. Egging stelt verder dat het gebaar past in de nieuwe crossmediale strategie van de AVRO. “We willen ons op tv, radio, internet en iPod manifesteren. Maar dan moeten mensen er wel mee leren werken. (..) We hebben er geld van de AVRO zelf in gestoken, dat onder meer verdiend is met de programmabladen. Als het maar een of twee leuke idee

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen