Amerikaanse thrillerserie Kidnapped bij RTL 4

Het zorgenloze leven van de rijke New Yorkse familie Cain komt op een regenachtige morgen definitief tot een einde als de vijftienjarige Leo (Will Denton) wordt ontvoerd. Hij is op weg naar zijn eigen school in de auto met privéchauffeur en bodyguard Virgil (Mykelti Williamson) als de ontvoerders hun slag slaan. De zenuwslopende zoektocht naar Leo staat centraal in Kidnapped, de nieuwe dertiendelige Amerikaanse serie die vanaf maandag 2 juli te zien bij RTL 4.

Leo’s vader, Conrad Cain (een rol van Oscar-winnaar Timothy Hutton) en moeder (Dana Delaney) is er alles aan gelegen om de politie buiten de zaak te houden. Cain huurt privé-detective Knapp (Jeremy Sisto) in om zijn zoon heelhuids terug krijgen. De echtgenote van de gelijk met Leo verdwenen Virgil schakelt echter de FBI in. Detective Knapp krijgt hierdoor ongevraagd te maken met FBI-agent King (Delroy Lindo).

Al snel raken Knapp en King verstrikt in een web van manipulatie en bedrog waarin iedereen verdacht lijkt en niemand veilig is. De druk neemt toe als de familie Cain het heft in eigen handen wil nemen en de ontvoerders de hete adem van Knapp en King in hun nek voelen. Daarnaast ontrolt zich nog een drama in het leven van de Cains en is het slechts een kwestie van tijd dat al hun geheimen op straat komen te liggen.

Kidnapped is vanaf maandag 2 juli wekelijks om 21.30 uur te zien bij RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen