Gay lifestyle-zender OUTTV wil ook hetero’s aanspreken

Met nieuwe programma’s hoopt de gay lifestyle-zender OUTTV ook vrouwen en ‘open minded mannen’ aan te spreken. Dat heeft een woordvoerder van OUTTV laten weten. Het station komt nu onder meet met de series PA’s en Nighty Night. “We merken dat onze tv-programmering bij een steeds bredere groep aanslaat en we willen graag onze nieuwe kijkers blijven binden met deze aanwinsten. Uiteraard blijft onze focus gericht op programmering met een gay-touch“, zegt oprichter Marc Putman.

De Engelse comedy PA’s, vanaf vanavond bij OUTTV, gaat over de medewerkers van de Hartmann Payne Investment bank. Bij de bank werken vijf vrouwelijke assistentes, die meer doen dan vergaderingen plannen en koffiezetten. Geld, macht en status doen morele grenzen ernstig vervagen. PA’s is een succes bij de Britse BBC.

Daarnaast brengt het homostation op donderdag 24 juli de eerste aflevering van Nighty Night. In deze serie ondergaat schoonheidsspecialist Jill Tyrell (‘27’) de terminale kanker van haar man Terry als een zegen en een mooie aanleiding om de bloemetjes -nog voor zijn dood- stevig buiten te zetten.

OUTTV is de gaylifestyle televisiezender in Nederland en België. De zender brengt een mix van nationale en internationale programma’s, series, films, documentaires en talkshows. OUTTV is in Nederland en België te ontvangen door meer dan één miljoen mensen via digitale televisie.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen