‘Patrick Dempsey in Ushi-film nog niet zeker’

Het is nog niet honderd procent zeker dat Grey’s Anatomy-acteur Patrick Dempsey een rol krijg in de nieuwe film Ushi Must Marry van Wendy van Dijk. Dat vertelde ze zondag in Life 4 You. Van Dijk praatte enkele weken geleden in Shownieuws haar mond voorbij. “Wellicht, maar ik heb alweer op mijn kop gekregen, omdat ik het niet mag zeggen. Met dit soort grote namen weet je nooit of je het hebt tot je het hebt. Het zou eventueel Patrick Dempsey kunnen zijn, maar we weten het nog niet!

Ushi Must Marry wordt een romantische komedie. “Hierin móet Ushi trouwen, vanwege de Japanse traditie. Ze is nog steeds niet getrouwd en daarom wordt ze uitgehuwelijkt. Daar is Ushi niet blij mee, want de uitgehuwelijkde is namelijk niet écht haar type, want het is een enorme sumo.

Liever gaat Ushi op zoek naar een andere man, bijvoorbeeld Patrick Dempsey. “Dat is waar Ushi voor wil gaan. Dat is haar droomman.

De RTL 4-ster is volop bezig met de Ushi-film. “Het wordt léuk. We hebben nu zeven dagen gedraaid. We hebben een klein stukje al gemonteerd en het is spectaculair.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen