Gordon trots dat gay-datingshow zo goed scoort

Gordon is er trots op dat Gordon Gaat Trouwen als gay-datingshow zo goed bekeken wordt op onze nationale televisie. Dat laat hij weten in een bericht op Facebook. De een na laatste Gordon Gaat Trouwen zette donderdagavond een record neer met 1,5 miljoen kijkers. Daar is de entertainer buitengewoon content mee. “Natuurlijk zijn dit soort cijfers geweldig en ook allemaal bedankt maar het feit dat ik samen met een geweldig team zo’n mooi programma heb mogen maken is mij alles waard.”

Veel mensen kijken gezamenlijk, weet Gordon. “Gezinnen kijken samen en studentenhuizen en hele vrienden en vriendinnengroepen spreken af om gezamenlijk te kijken.”

Het is een unicum in ons land, stelt hij. “Wat dit nou zo uniek maakt is dat men kijkt naar een gay programma waarin ouders hun kinderen hopelijk vertellen dat liefde universeel is ook als je twee mannen bent, daar ben ik trots op en op al die Nederlanders die massaal kijken want dat betekent dat we toch iets hebben bereikt in een land waar tegenwoordig alles ter discussie staat en als racistisch wordt gezien. Nederland is tolerant!

Gordon maakte donderdag geen keuze tussen Rogier en Manuel. “Excuses voor het niet kiezen gisteravond maar dat is wat mijn hart me ingaf! Volgende week wordt spectaculairder dan ooit!

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen