Edwin Evers valt met neus in boter als inval-Coen

Edwin Evers valt als inval-Coen met zijn neus in de boter bij Radio 538. Hij zal op donderdag 16 en 23 januari, samen met Sander Lantinga, live uitzenden vanuit de grootste kroeg van Nederland: het gezellige Vrienden van Amstel LIVE. Dat heeft Talpa Radio laten weten. Evers is sinds gisteren te horen als vervanger van Coen Swijnenberg, omdat hij al sinds november thuiszit met ernstige vermoeidheidsklachten en de aanvankelijke invaller Barend van Deelen op vakantie is.

Nu zit Evers dus op de stoel van Swijnenberg en dat doet hij met plezier, temeer omdat de 538-studio straks in de ‘Vrienden van Amstel LIVE backstage bar’ staat, waar alle artiesten voor en na de show een biertje komen drinken.

Verschillende artiesten zullen een bezoek aan de studio brengen voor een interview en langskomen voor bijzondere live-optredens. “De artiesten spelen hun eigen nummers én liedjes van de andere Vrienden van Amstel-zangers.”

In de ‘Pub Cup’ nemen artiesten het tegen elkaar op in een muzikale strijd. “Vorig jaar herkende Maan de nummers van haar toenmalige vriend Tony Junior niet en bleek Lil’ Kleine fan te zijn van rapper Sjors.”

De Coen en Sander Show zonder Coen maar met Evers is elke maandag tot en met donderdag te horen van 16.00 tot 19.00 uur op Radio 538.

Foto: Radio 538

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen