Winston doet ongelukkige uitspraak over vreemdgaan Dirk Kuyt

Winston Gerschtanowitz heeft een behoorlijk ongelukkige uitspraak gedaan over het vreemdgaan van Dirk Kuyt. “Ik snap Dirk wel, ja. Dat heeft hij goed gedaan”, aldus de presentator.

Dirk Kuyt en Winston Gerschtanowitz © RTL, SBS

De manier waarop Dirk Kuyt zijn gezin en zijn ex-geliefde Gertrude van Vuuren heeft bedrogen met zijn huidige partner Kate Ruinemans is walgelijk. Er speelt momenteel een juridische kwestie tussen Dirk en Gertrude en daarvan werd gisterenavond verslag gedaan in Shownieuws. Daar zat presentator Winston Gerschtanowitz aan de desk.

‘Goed gedaan!’

Winston blijkt Kate persoonlijk te kennen. Hij vindt die rechtszaak vervelend voor haar en Dirk. “Het lijkt me ook niet makkelijk als je alweer zo doorgaat in het leven, weer helemaal gelukkig bent met Kate, dus zijn nieuwe vrouw, en dat je dan toch weer even… (maakt een terugwerp-gebaar, red.).”

Collega Bart Ettekoven: “Jij kent haar toch ook?”

Winston: “Ja, ik heb met haar gewerkt, ja. Zij heeft bij de televisie gewerkt, in een productie ook, bij ons gewerkt ook nog. Een hele leuke meid, moet ik eerlijk zeggen. Dat heeft hij goed gedaan.”

‘Ik snap Dirk!’

Huh? Dirk heeft het goed gedaan? Het bedonderen van zijn gezin om bij die Kate te zijn? Bart vraagt het voor de zekerheid: “Jij snapt Dirk wel?”

Winston: “Ik snap Dirk wel, ja. Dat heeft hij goed gedaan.”

Dan herpakt hij zich: “Althans, de nieuwe date. Ik moet wel oppassen op wat ik zeg. Ik snap dat hij nú met haar eens, laat ik dat even zeggen, for the record. Dus niet van die parkeerboetes! Pfoe, daar kom ik even goed weg, zeg.”

Niet netjes

Bart wijst erop dat Dirk echt heel onbetrouwbaar is geweest. “Door zijn schuld is het natuurlijk misgegaan. Dat heeft hij niet heel netjes gedaan. Hij ging natuurlijk vreemd met Kate. Gertrude kwam erachter toen er ineens allemaal parkeerboetes op de mat vielen in een bepaalde straat in Amsterdam, dat ze dacht: hé, jij bent hier wel heel vaak.”

Winston: “O, is dat zo gegaan?”

Bart: “Ja, zo is die hele affaire toen aan het licht gekomen. De scheiding was het gevolg, dus dat was niet zo chic van hem.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Zou u Winston op het matje roepen als u Renate Gerschtanowitz was?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen