BLVD baalt flink: waarom is boze ex Dirk Kuyt niet bij rechtbank?

Nou, dat was even flink balen voor de showmedia: Dirk Kuyt kwam gisteren wél opdagen bij zijn geruchtmakende scheidingszaak, maar zijn boze ex Gertrude? Die was nergens te bekennen!

Gertrude van Vuuren, Dirk Kuyt en Kim Beumer © RTL

Gertrude van Vuuren, de ex-vrouw van Dirk Kuyt die kéihard is belazerd door de oud-voetballer, gaf RTL Boulevard een maand geleden álles waar verslaggever Aran Bade op hoopte. Ze ging he-le-maal los voor de camera van de showrubriek en hing, naast haar advocaat Kim Beumer, buitengewoon uitvoerig de vuile was buiten.

Waar is Gertrude?

Hartstikke leuke televisie natuurlijk, dus bij Boulevard wisten ze niet hoe snel ze gisteren iemand naar de vervolgzitting moesten sturen. Op een gegeven moment kwam Dirk aan, maar Gertrude? Die was nergens te bekennen. Alleen haar advocaat Kim kwam opdagen.

Wat is er met Gertrude gebeurd? Heeft Kim haar uit pr-overwegingen verboden om nog mee te komen? “Die is er wel, maar die zal de zitting hybride bijwonen vanwege een verblijf in het buitenland”, legt Kim uit aan RTL Boulevard.

Niet alleen geld

Kim benadrukt dat het Gertrude niet alleen om geld gaat. “Ik denk wel dat het te kort door de bocht is. Het gaat wel om een financiële ontvlechting en vooral nakoming van eerder gemaakte afspraken, onder andere financiële afspraken, maar eigenlijk zijn er best veel losse eindjes die afwikkeling verdienen en ik hoop dat dat vandaag gaat gebeuren.”

En de kinderen? Gertrude beweerde dat Dirk niet meer naar hen omkijkt, maar dat ontkende hij. Daarover zegt Kim: “Wat ik ervan weet is dat de beoogde regeling in elk geval niet wordt uitgevoerd en dat het best moeizaam loopt allemaal.”

Dirk zwijgt

Dirk blijft de camera’s van de showrubrieken zwijgend voorbij lopen. “Nogmaals: het is een privéaangelegenheid en in het kader van mijn kinderen wil ik graag niks zeggen. Nogmaals: ik hoop dat jullie dat respecteren.”

Verslaggever Aran Bade merkt op dat Dirk steeds met drie advocaten op zitting komt. “Je hoopt wel dat ze er voor het gezin uitkomen en misschien moet Dirk wel wat water bij de wijn doen.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Hoopt u dat de boze ex van Dirk Kuyt hem helemaal leegtrekt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen