Week na gênant tv-moment Dirk Kuyt: ‘Je bent geen haar beter!’

Het is nu precies een week geleden dat de ex-vrouw van Dirk Kuyt he-le-maal leegliep voor de camera van RTL Boulevard. Wat vindt Willem van Hanegem van dat gênante tv-moment?

Dirk Kuyt en Gertrude van Vuuren © RTL

Rechtszaken zijn killing voor BN’ers, omdat die hoe dan ook vernietigend zijn voor je imago. Neem alleen al de showrubrieken die bij de ingang staan te posten: die laten niet alleen de ster, maar ook de tegenpartij aan het woord. En die tegenpartij kan je af en toe flink besmeuren; vraag dat maar aan de steenrijke oud-topvoetballer Dirk Kuyt.

Willem reageert

De ex-vrouw van Dirk ging precies een week geleden he-le-maal los voor de camera van RTL Boulevard. Dit was niet de vuile was buiten hangen, maar de volstrekt besmeurde was buiten hangen. Poeh poeh poeh, wat gíng ze los die vrouw. Over dat hij niet naar z’n kinderen omkijkt, over dat hij z’n afspraken niet nakomt… Het ging maar door.

Heel erg gênant allemaal en daarom vult Nieuwe Revu er nu een rubriekje mee. Eén van de mensen die naar hun mening gevraagd wordt? Willem van Hanegem. “Wat ik ervan vind dat zijn ex-vrouw privézaken met de media bespreekt? Daar heb ik geen mening over, daarvoor verwijs ik je naar RTL Boulevard”, briest hij.

Minder brutaal

Willem vindt het allemaal wel heel ver gaan. “In mijn tijd als voetballer waren de media veel minder nieuwsgierig naar dingen die zich thuis afspelen. Verslaggevers waren ook minder brutaal. Door mijn mening te vragen over de situatie rondom de uitlatingen van de ex-vrouw van Dirk Kuyt, zijn jullie geen haar beter.”

Het gaat er bij Willem niet in dat ze hier bij de Nieuwe Revu vragen over stellen. “Dat jullie je met dat soort dingen bezighouden… Dat profvoetballers hun privéleven moeten delen met de media, vind ik lulkoek. Wat gek zeg. Maar helaas hoort het er tegenwoordig wel bij.”

Medelijden

BN’ers hebben het tegenwoordig niet makkelijk, vervolgt hij. “Als je aardig kunt voetballen, dansen, acteren of presenteren, duiken de media in de persoonlijke levens van die bekendheden. En tja, daar zit ook weleens wat vervelends tussen, zoals nu bij Kuyt. Daar hoeven we geen medelijden mee te hebben.”

“Kuyt die redt z’n eigen wel. En wat zijn ex allemaal voor de camera roept, interesseert me totaal niet.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen