Dirk Kuijt shockeerde met tv-optreden, Robert Schoemacher prijst hem

De tv-verschijning van Dirk Kuijt bij Ziggo Sport maakte eind januari flink de tongen los. Hij was zó gladgetrokken dat het wel iemand anders leek. Cosmetisch arts Robert Schoemacher is enthousiast.

Dirk Kuyt © Ziggo

Dirk Kuijt is nou niet bepaald het meesterwerk van onze schepper, maar lange tijd kon hem dat geen moer schelen. Zeventien jaar lang was hij getrouwd met Gertrude, maar toen dat huwelijk in juni op de klippen liep, moest Dirk de singlesmarkt op. Vlak daarvoor maakte hij eerst een stop bij de botoxboer, waar hij het hele assortiment leeg kocht.

Patty Brard kritisch

Op de bank van Ziggo Sport zag Dirk er dus lekker strakgetrokken uit, maar niet iedereen was daar enthousiast over. “Ik wist niet wat ik zag. Ik bedoel: als ik hem op straat tegen was gekomen, dan was ik er echt vollédig voorbijgelopen. Het is niet te geloven”, riep Patty Brard in Shownieuws.

Patty vond het heel lelijk geworden. “Ik heb de foto even doorgestuurd naar mijn dokter, die er goed raad mee weet, en die zegt: ‘Wat hier is misgegaan, is dat er te veel botox in het voorhoofd zit, waardoor de ogen gaan drukken. En als je je wangen te veel opvalt, dan krijg je dit’.”

Robert Schoemacher

Robert Schoemacher is juist wél heel enthousiast, laat hij blijken in Nieuwe Revu. “Kuijt heeft opvallend minder rimpels in zijn gezicht. Zijn voorhoofd vind ik een duidelijk geval van botox. Daarnaast lijkt zijn neus-lippen-plooi ook wat verzacht te zijn; dat gebeurt met een filler.”

Het is prima gelukt, zegt hij. “Op zijn leeftijd ga je geen grote correcties doen, maar je kunt met botox en fillers heel wat rimpels verzachten, waardoor zijn gezicht wat rustiger oogt. Ik vind het er netjes uitzien.”

“Of zijn haar een verbetering is? Dat weet ik niet, dat is een kwestie van smaak.”

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen