Yvonne totaal verward: ‘Dit zegt Evert Santegoeds privé tegen mij’

Yvonne Coldeweijer begrijpt er hélemaal niets van: Evert Santegoeds zegt op televisie allemaal oncollegiale dingen over haar, maar doet in privé poeslief. “Ik krijg allemaal kusjes op de app.”

Evert Santegoeds en Yvonne Coldeweijer © SBS

Privé-baas Evert Santegoeds en Story-baas Guido den Aantrekker doen in de basis niet veel anders dan juicekoningin Yvonne Coldeweijer, dus het zijn in feite concullega’s van elkaar. Evert heeft zich de afgelopen tijd echter niet heel erg collegiaal gedragen: hij is heel dik met de Roelvinkjes en juist daarover heeft Yvonne de nodige juice verspreid.

Appje van Evert

Evert deelde vorige week publiekelijk de hele tijd corrigerende tikken uit aan Yvonne. Ze riep haar op te rectificeren en op een gegeven moment beet hij haar zelfs toe: “How low can you go!” Heel fanatiek, bijna alsof hij een soort hekel aan haar heeft. Maar privé gaat het er volgens de juicekoningin heel anders aan toe.

Laatst kwam Yvonne in de autowasstraat de man van Evert tegen, waarmee ze op de foto ging. Heeft ze daar nog wat van gehoord? “Ja, Evert heeft me nog geappt”, vertelt ze in haar podcast De Juice Show.

Smileys en kusjes

Wat appte Evert dan? “De foto heb ik doorgekregen met allemaal smileys en een kusje, maar hij doet dan wel mij afbranden en zeggen dat ik dan excuses moet maken aan hoe heet die jongen ook alweer? Dave. Dave Roelvink. Maar dan krijg ik wel de foto met de kusjes. En toen heb ik allemaal dinootjes teruggestuurd.”

Co-host Mark koster: “O, dat vind ik wel leuk, dus jij en Evert zijn eigenlijk in de DM, in het appverkeer, vrienden. Eigenlijk een soort concullega’s.”

‘Die andere’

Ja, beaamt Yvonne. “Dat had ik ook een tijdje met die andere, Guido den Aantrekker. Daar hoor je niks meer van, hè?”

Mark: “Is hij nog goed met jou?”

Yvonne: “Dat weet ik niet, maar dat was ook altijd zo appen van: ‘Ah joh, snel koffie drinken!’, enzo, en dan was het op tv: ‘De verschrikkelijke persoon Yvonne!’, blablabla. Maar ja, ik snap dat.”

Publiekelijk neemt Guido het altijd op voor de Hazesjes, die kritisch worden gevolgd door Yvonne.

‘Echt een vak’

Wie ziet Mark liever? “Evert vind ik dan wel leuk, want het verschil met jou is dat Evert van zichzelf echt vindt dat hij werk heeft en dat dit een vak is.”

Yvonne: “Hahahaha! Dit is zó neerbuigend wat je nou eigenlijk zegt.”

Mark: “Nee, hoezo? Ik ben ook goed met Evert.”

Yvonne: “Evert neemt zijn baan heel serieus. Ik ook wel hoor.”

Mark: “Maar iets minder.”

Yvonne: “Hahahahaha.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Evert Santegoeds doet privé poeslief tegen Yvonne, maar is 'on air' heel vals. Geniepig?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen