Berget Lewis half depressief door Glennis Grace: ‘Weinig contact’

Glennis Grace plaatst op Insta allemaal leuke filmpjes van hoe ze sushi eet met haar zoon en door de stad rijdt met haar nieuwe lover. En collega Berget Lewis? Die zit dankzij Glennis huilend thuis.

Berget Lewis en Glennis Grace © RTL, Instagram

Het afschuwelijke tokkiegedrag van Glennis Grace zorgt voor ongelooflijk veel verdriet bij Berget Lewis, Candy Dulfer en Edsilia Rombley. Zij zagen zich genoodzaakt om de Ladies of Soul-concerten in september te annuleren vanwege de aanhoudende controverse rondom hun omstreden groepslid Glennis. Dat heeft voor veel mensen financiële gevolgen.

Berget in depressie

Berget zit er echt helemaal doorheen, bekent ze voor de camera’s van zowel RTL Boulevard als Shownieuws. “Voor mij is het vreselijk en niet alleen voor mij, maar voor iedereen die te maken heeft met dit fantastische concert, deze fantastische show. Ja, ik zal heel eerlijk tegen je zijn: ik lag er echt eventjes van af de afgelopen tijd”, zegt ze bij RTL.

De zangeres heeft half depressief thuis gezeten. “Ja, we hebben er natuurlijk alles aan gedaan en geprobeerd. We hebben nu deze keuze gemaakt en het is geen makkelijke keuze geweest. Het doet ons echt pijn in het hart, bijna letterlijk, maar volgend jaar better than ever.”

Weinig contact

Het is echt afschuwelijk, vervolgt Berget bij SBS. “De stemming thuis is wel in mineur natuurlijk. Het doet me zoveel pijn in het hart. Ik ben gewoon… Ik vind het zo erg.”

Heeft ze überhaupt nog contact met Glennis? Dan veelzeggend: “Weinig.”

Berget hoopt dat zij en haar collega’s niet te veel aangekeken worden op het gedrag van hun collega. “Ik hoop dat mensen ook gewoon onze kant van het verhaal willen inzien en dat het voor ons ook niet makkelijk is geweest.”

Bonje bij de Ladies?

RTL Boulevard-host Frank Dane is geschrokken. “Berget ziet er emotioneel uit. Hoe was het toen de camera’s weg waren?”, vraagt hij.

Verslaggever Aran Bade daarop: “Ze reageerde heel beduusd en emotioneel. Ik merkte vooral dat het voor haar denk ik toch een verrassing is geweest dat die concerten werden afgelast.”

Luuk Ikink vraagt zich af of er ruzie is. “Ik kan me ook wel voorstellen dat zij een beetje geëmotioneerd is, want het hele kaartenhuis zakt natuurlijk in elkaar. Dat is ontzettend vervelend voor ze. Waarom denk je dat ze nu zo weinig contact heeft met Glennis?”

Vriendschap bekoeld

Aran denkt niet dat er ruzie is, maar dat de vriendschap slechts is bekoeld. “Er gaan heel veel geruchten dat er ruzie zou zijn tussen de dames. Ik heb dat vorige week ook aan Edsilia gevraagd en die zegt: ‘Nee hoor, dat is niet waar’, maar ik denk wel dat er heel veel frustratie is.”

“Frustratie met name omdat er eigenlijk zoiets heftigs is gebeurd dat die hele concerten niet door kunnen gaan en dat Glennis daar echt wel debet is en dat ze dat heel erg naar vinden. Ik denk dat dat die vriendschap echt wel heeft beschadigd.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Zou u Glennis Grace definitief uit de groep zetten als u de Ladies of Soul was?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen