Hazes-hysterie op komst: ‘André gaat zich écht aansluiten bij Rox’

Het lijkt een hysterisch Hazes-jaar te gaan worden. Volgens hazoloog Yvonne Coldeweijer is het ‘zeker’ dat André Hazes jr. zich in de erfeniszaak gaat aansluiten bij zijn zus Roxeanne Hazes.

Rachel, André jr. en Roxeanne Hazes © NPO, SBS

Rachel Hazes is afgelopen jaar ontmaskerd als neperfgenaam en het is nog maar de vraag of zij de nalatenschap van wijlen André Hazes wel mag beheren. Er is een bodemprocedure op komst die Roxeanne Hazes in gang wil gaan zetten, maar lange tijd hield André Hazes jr. zich afzijdig. Nu hij ook ruzie heeft met ma, lijkt daar verandering in te komen.

Top secret

Zowel Evert Santegoeds als Yvonne Coldeweijer meldden in oktober dat André en Roxeanne elkaar in het geheim hebben gezien. Er is aan de kant van Rox nog wel sprake van wat oud zeer, maar volgens Patty Brard is het een kwestie van tijd voor alle plooien zijn gladgestreken. Ondertussen dreigt Rachel met dirt over haar kids naar buiten te komen.

Yvonne komt vandaag met een nieuwste Hazes-update. “Enige tijd geleden heb ik gebracht dat André jr. in het diepste geheim Rox heeft ontmoet. Dit moest echter zo geheim blijven, dat hun omgeving (zoals bijvoorbeeld Monique) hier nog niks van mocht weten. Top secret“, schrijft ze op haar juicekanaal.

100% zeker

Wat is de laatste stand van zaken? “Toen ik het bracht, nam André zelfs de tijd om deze juice in zijn eigen docu te ontkrachten. Schattig. Uiteraard weet ik 100% zeker dat het wel echt zo is en ik kan je zelfs nu vertellen dat hij Rox wéér in het geheim heeft ontmoet. Dit keer voor hij op vakantie ging naar Spanje.”

Ze besluit: “Ik weet het zeker: André jr. gaat zich bij Rox aansluiten in de rechtszaak tegen hun moeder.”

Oei, oei, oei. Ergens in Mijdrecht draait een kroket zich om in de frituur…

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen