Waldemar koopt huis met ander, ontkent breuk met Sophie Hilbrand

Waldemar Torenstra ontkent dat er sprake is van relatieperikelen met zijn geliefde Sophie Hilbrand. Hij heeft weliswaar een huis gekocht met een andere vrouw, “maar daar zit niets achter.”

Waldemar Torenstra en Sophie Hilbrand © Op1

De Party kwam in de zomer met een nogal merkwaardig verhaal over Waldemar Torenstra, namelijk dat hij een appartement heeft gekocht met een andere vrouw dan zijn eigen Sophie Hilbrand. Het gaat om ene Nicole Groothengel, die mensen helpt die zijn getroffen door een burn-out. Er is 180.000 euro betaald voor het stulpje in Hoofddorp.

Op de klippen?

Het is een verdachte situatie, oordeelde het weekblad. “Het kan natuurlijk zijn dat het een zakelijke transactie is. Hopelijk betekent dit niet dat de relatie tussen Sophie en Waldemar op de klippen is gelopen en dat Waldemar verder gaat met Nicole.”

Ja, hoe zit dat eigenlijk? Doet Waldemar nu een Erland Galjaardje? Heeft hij opeens een appartement voor zichzelf en laat hij zijn geliefde bruut achter?

Niks aan de hand

Volgens Privé-baas Evert Santegoeds is er niets aan de hand. “Ja, volgens hem is het niet helemaal terecht. Wat is het geval? Ze zijn vijftien jaar samen en er duiken ineens in de Party stukken op dat hij een huis gekocht heeft samen met een andere vrouw”, legt hij uit in de podcast Strikt Privé.

Wie is die vrouw dan? “Zij blijkt een kennis van allebei te zijn, namelijk de coach die Sophie geholpen heeft tijdens haar burn-out.”

Goede daad

Waarom koopt Waldemar een huis met die vrouw? “Ze stond alleen voor de koop van een huis en het lijkt erop dat hij garant gestaan heeft om haar dat huis te bezorgen. Dat is een goede daad en meer zit er volgens hem niet achter, maar het is opzienbarend nieuws.”

Niet alleen Sophie’s eigen vent, maar ook haar tv-collega Khalid Kasem zit goed in de slappe was. Hij is ontmaskerd als pandjesbaas.

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen