Sophie Hilbrand en ‘rare’ Waldemar Torenstra bespot door VI

Sophie Hilbrand en haar liefdespartner Waldemar Torenstra zijn gisteren behoorlijk bespot door de mannen van Veronica Inside in hun zomerse programma De Oranjezomer. “Wat een rare types.”

Waldemar Torenstra en Sophie Hilbrand © Op1

De mannen van VI gingen kort in op de ongepaste tweet van Thijs Römer aan het adres van RTL Boulevard. Daarover is veel rumoer ontstaan. “Die jongen is natuurlijk een keer aangepakt bij Boulevard en die vindt het dan geen leuk programma blijkbaar”, aldus Johan Derksen.

Rare types

Collega René van der Gijp legde daarop de link met Waldemar Torenstra. “Ik vind die Thijs Römer überhaupt een soort… Ik vind die ander ook zo’n wijsneus, hoe heet-ie? Die vriend van die Sophie Hildebrand… Ja, Waldemar Torenstra.”

Ook zo’n vreselijke vent, vindt René. “Die zag toen een keer beelden uit Irak en Syrië en die zei toen: ‘Als ik een revolver zou hebben, dan ging ik er nu naartoe.’ Dan denk ik: wat een onzin, joh. Wat een rare types allemaal, wat ze er allemaal uit gooien.”

Arrogant

Van de drie namen die nu de revue gepasseerd zijn, stoort Johan zich echter het meest aan Sophie Hilbrand. Of Sophie Hildebrand, zoals de mannen van VI haar dus noemen.

Johan: “Dan heeft Waldemar dus wel de juiste vrouw getrouwd, want Sophie heeft het ook allemaal uitgevonden, hè? Dat soort types worden allemaal bij Op1 geplaatst. Als je maar een beetje een arrogante uitstraling hebt, dan heb je wat voor geloof ik. Én als je een kleurtje hebt.”

Wat vindt u?

Alle polls

Alleen Gerard Joling kan Gordon nog redden. Of toch niet? Heeft u nog zin in Geer & Goor?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen