Luuk Ikink haalt uit naar Waldemar Torenstra: ‘Dit is belabberd!’

Luuk Ikink haalt genadeloos hard uit naar Waldemar Torenstra. Hij vindt dat de acteur ‘belabberd’ acteert in de dramaserie Five Live, waarin hij de ex-lover speelt van het personage van Linda de Mol.

Waldemar Torenstra en Luuk Ikink © Roy Beusker, RTL

Linda de Mol krijgt flink wat kritiek te verduren op haar dramaserie Five Live. Dat is ook niet zo gek, omdat het gewoon een heel erg slechte serie is. Daar zijn de kijkcijfers dan ook naar: voor het eerst in haar carrière weet Linda met een van haar programma’s geen plaats te veroveren in de kijkcijfer top 25.

Begin van het einde

Dat er nog maar 329 duizend mensen naar Five Live kijken is volgens Luuk wel héél pijnlijk. “Het is het begin van het einde eigenlijk”, zegt hij in De BLVD Podcast.

Zelf vindt Luuk dat de serie best lekker wegkijkt. “Ik ben dus wel fan van de serie. Ik schaam me er een beetje voor.”

Collega Rob Goossens daarop: “Dat meen je niet. Jij bent gewoon gebeld door onze hoofdredactrice van: ‘Luuk, wil je alsjeblieft iets aardigs zeggen over Linda de Mol en haar serie, want Rob gaat zometeen weer los en we moeten Linda ook een beetje dichtbij ons houden.’”

‘Waldemar is belabberd!’

Luuk daarop: “Nee, ik schaam me er ook een beetje voor, maar ik heb alle vier de afleveringen gekeken en ik zit eigenlijk toch een beetje met hetzelfde gevoel te kijken als naar Gooische Vrouwen. De zon schijnt altijd, de acteurs zijn een beetje hetzelfde… Er wordt wel iets slechter geacteerd.”

Wie is de slechtste acteur van de serie? “Ik vind bijvoorbeeld Waldemar normaal gesproken een heel goede acteur en die acteert nu best wel belabberd. Hij heeft ook een heel slechte pruik op.”

Maar, zo zegt Luuk: “Toch zit ik elke keer met best wel plezier te kijken.”

Glimlach

Welk personage vindt Luuk wél goed gespeeld? “Ik vind de visagiste een leuke spontane en grappige rol hebben.”

Hij besluit: “Het is niet zo goed als Gooische Vrouwen, maar het is wel vermakelijk en ik zit altijd wel met een glimlach te kijken.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Luuk Ikink vindt het acteerwerk in Five Live belabberd. Beledigend of goed punt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen