Waldemar Torenstra slaat terug naar Yvonne Coldeweijer: ‘Vies!’

Waldemar Torenstra slaat indirect keihard terug naar Yvonne Coldeweijer, die opvallende juice over hem heeft verspreid. Hij verzet zich tegen kanalen als die van haar. “Het is vies.”

Waldemar Torenstra en Yvonne Coldeweijer © Roy Beusker, RTL

De ene BN’er kan er beter mee omgaan dan de andere BN’er: juicekanalen. Een dikke maand geleden heeft stamhoofd Yvonne Coldeweijer de vriend van Sophie Hilbrand te grazen genomen: Waldemar Torenstra. Niet met spionnen als bron, maar met zijzelf als getuige. Volgens Yvonne is de acteur namelijk een creepy‘ viespeuk.

Waldemar haalt gram

Nu, een dikke maand later, haalt Waldemar zijn gram. Niet door het op de vrouw te spelen bij Yvonne, maar door juicekanalen in het algemeen af te schrijven als sleaze and dirt.

Het begint ermee als interviewer Leon Verdonschot in de LINDA. bij Waldemar ter sprake brengt dat hij vaak verward wordt met Art Rooijakkers. “Haha! Totaal bizar. Omdat we allebei blond zijn en een beetje een vrolijk hoofd hebben, worden we door elkaar gehaald”, reageert Sophie’s vriend daarop.

Zoenend met een ander

Leon stipt vervolgens aan dat een juicekanaal Waldemar een tijdje geleden betichtte van zoenen met een ander. Daar stond ook een foto bij, waarop de vriendin van Art te zien was. “De mán was niet jij, maar Art. Die nam contact met je op om zich te excuseren voor het gedoe, maar jij vond het zo grappig dat je voorstelde het juist te bevestigen.”

Waldemar wilde de juicekanalen een loer draaien. “Alles in mij jeukte om dit totaal uit te melken. Inclusief schuldbekentenis, en Sophie die huilend zou verklaren hoe erg het wel niet is dat ik met de vriendin van Art stond te tongen.”

‘Gewoon víes!’

Juicekanalen, zoals dus die van Yvonne, zijn volgens Waldemar hartstikke ranzig. “Ik heb zelf weinig met social media, maar dat juice channels zo geaccepteerd zijn geraakt dat bijna niemand er meer tegen opstaat… Dertig jaar geleden was roddelen toch gewoon viés?”

Hij besluit: “Ongelooflijk dat dat zo’n belangrijk onderdeel van ons leven is geworden.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen