Pittig: Yvonne zet nieuwe liefde Sylvie Meis neer als agressieveling

Oei, oei, oei: wat heeft Sylvie Meis nou weer allemaal in huis gehaald? Volgens Yvonne Coldeweijer is die nieuwe sloopmiljonair van d’r niet helemaal zuivere koffie. “Schijn bedriegt!”

Sylvie Meis en Wim Beelen © Instagram, AT5

Ze liggen niet voor het oprapen, maar toch heeft Sylvie Meis er weer één: een steenrijke lover. Ditmaal loopt sloopmiljonair Wim Beelen aan haar zijde, maar hij wordt nu volledig gesloopt door Yvonne Coldeweijer. Nadat ze hem laatst al plaagde met zijn uiterlijk, zet ze nu serieuze vraagtekens bij zijn gedrag.

Wim in een shovel

Yvonne vindt het een engerd. “Joh… ik noemde de nieuwe vriend van Sylvie vorige week een sulletje. 👀 Nou m’n DM ontplofte afgelopen weekend. Schijnt nogal agra te zijn deze man. 😂 Kan om het minste of geringste finaal uit z’n plaat gaan.”

Jeetje, wat dan? “Toen Wim zijn sloopbedrijf nog had en de BAM (één van Nederlands grootste bouwbedrijven) koos een keer voor een andere sloper dan Beelen, was hij zo woest dat hij met een 30-tons-shovel door de pui van het hoofdkantoor in Bunnik wilde rijden. Eenmaal aangekomen in Bunnik is hij toch maar uitgestapt.”

‘Schijn bedriegt!’

Is Wim toen weer naar huis gereden met zijn shovel? Nee. “Hij heeft daar de glazen draaideur ingetrapt om zichzelf toegang te verschaffen tot het kantoor. Hij heeft het gered tot de boardroom waarna hij met veel bombarie en wild om zich heen slaand door de politie en beveiliging het pand uit is gezet.”

Nou, dat wordt wat als Sylvie een keer te vaak om een nieuwe tas vraagt. Hoe is dat allemaal afgelopen bij dat BAM-kantoor? “Hij moest natuurlijk de schade betalen en kreeg 10 jaar lang geen opdrachten van de BAM. Sullige vent…Mwahh 😂 Schijn bedriegt!”

Verrot geschelden

Het lijkt er een beetje op dat we hier met de Matthijs van Nieuwkerk van de sloopwereld te maken hebben. “DM blijft binnenstromen met mensen die ooit verrot zin gescholden door Wim Beelen. 🙈”

De hoogzwangere Yvonne laat het voor nu even rusten. “Oh oh wat er toch allemaal rondgaat over deze man. Het betreft geen zuivere praktijken dus ik ga even m’n mondje houden voor ik straks met betonvoetjes in de Maas lig. 😂”

Instagram

Sylvie met haar nieuwe sloopliefje:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

De sloopmiljonair van Sylvie Meis is 155 miljoen waard. Zou u daarvoor wel wat wangedrag door de vingers zien?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen