‘Sylvie Meis kiest bewust voor sullige lover uit pr-overwegingen’

Sylvie Meis kan inmiddels kwartetten met al haar steenrijke (ex-)lovers. Nu heeft ze weer sloopmiljonair Wim Beelen aan de haak geslagen. “Ze kiest nu bewust voor een sullige vent.”

Sylvie Meis en Wim Beelen © Instagram, AT5

Het lijkt soms wel alsof Sylvie Meis zichzelf heeft verloren in haar mediapersonage. Haar hele leven lijkt ingericht op hoe ze overkomt op televisie en de socials. Is deze meid eigenlijk wel echt? Volgens juicekoningin Yvonne Coldeweijer heeft ze zelfs haar nieuwe liefdespartner uitgekozen aan de hand van pr-overwegingen.

Klaploper

Sylvie is sinds kort samen met sloopmiljonair Wim Beelen, die op sommige foto’s en stills net op een goedkope persiflage van koning Willem-Alexander lijkt. Frank Dane denkt dat die relatie heel kort gaat duren en volgens Johan Derksen bewijst haar zoveelste keuze voor een rijke vent dat ze weliswaar ‘ge*l’ is, maar ook ‘intens slecht‘.

Wat vindt Yvonne er eigenlijk van? “Je moet denken vanuit Sylvie”, relativeert ze. “Ze heeft zelf genoeg geld en wil een bepaalde lifestyle in haar leven. Ze kan niet met een klaploper gaan, waarbij zij alles moet betalen. Dat is punt 1.”

Sullige vent

‘Maar nu komt het’, vervolgt Yvonne. “Haar grootste angst is om single te zijn op haar leeftijd. AI 45 zijn en geen man aan je kunnen binden, is erg slecht voor haar imago.”

En Sylvie lééft van haar imago. “Daarom heeft ze nu gekozen voor deze wat sullige man, in de hoop dat hij haar niet zal verlaten. Hij mag immers maar blij zijn met haar als catch 😉. Sylvie is aan het downdaten omdat ze naar de buitenwereld niet weer alleen wil zijn. Sorry Wim. 🙈”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat de nieuwe relatie van Sylvie Meis korter of langer dan een jaar gaat duren?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen