Bob Sikkes weigert RTL Boulevard: wat is er precies aan de hand?

De RTL 4-aannemer Bob Sikkes buit zijn BN’er-schap niet bepaald maximaal uit. Hij heeft bijvoorbeeld een lucratief baantje bij RTL Boulevard afgeslagen. Wat is daarvan de reden?

Bob Sikkes en Roos Reedijk © RTL

Veel mensen die plotseling bekend worden door een tv-programma, proberen dat maximaal uit te buiten met allerlei tv-optredens en commerciële activiteiten, maar voor Kopen Zonder Kijken-ster Bob Sikkes ligt dat net iets anders. Waar we zijn collega Roos Reedijk bijvoorbeeld regelmatig terug zien komen in RTL Boulevard, zien we Bob nergens.

Niet in Boulevard

Hoe zit dat precies? Bob legt het uit in de Weekend. “Ik ben gevraagd om in RTL Boulevard en diverse talkshows aan te schuiven. Ik vind het prima als het gaat over onderwerpen die direct bij mijn werk aansluiten. Maar niet om een beetje te babbelen over de woningmarkt. Daar ga ik niet over, ik ben geen financiële man of makelaar.”

En Bob wil zich dat ook niet aan laten meten. “Daar ben ik heel huiverig voor, ik wil niet de babbelende aannemer zijn die overal maar een beetje over meepraat. En die, als je geluk hebt, ook nog iets over corona mag zeggen. Daar heb ik geen behoefte aan.”

Brad Pitt

Maar als hij bij RTL Boulevard gaat staan, dan kan hij toch alleen over zijn eigen vakgebied praten? “Jawel, maar voor je het weet heb je het toch over het nieuwe huis van Brad Pitt, dus dat ga ik niet doen. En Roos doet het daar hartstikke goed.”

Nee, Bob wil het gewoon bij zijn eigen dingetjes houden. “Ik word ook regelmatig gevraagd voor presentaties of voor de bouwbeurs, maar dan denk ik ook: laat ik het lekker bij mijn bedrijf en tv-werk houden, dat vind ik wel genoeg.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen