Ondankbaar Kopen Zonder Kijken-stel bij Beau wéér afgemaakt

Het ondankbare stel dat drie weken geleden in Kopen Zonder Kijken zat, Denise en Job, werd gisteren wéér te kijk gezet op televisie. Ze lagen onder vuur in de talkshow van Beau van Erven Dorens.

Bob Sikkes © Beau

Denise en Job waren lyrisch enthousiast over hun door RTL 4 verbouwde huis, tótdat ze op zolder kwamen. Daar was geen budget meer voor. “Hé, dit is niet af. Balen”, zei de dame des huizes chagrijnig. Kopen Zonder Kijken-ster Bob Sikkes gaf bij RTL Boulevard toe teleurgesteld te zijn: “Heel eerlijk: ik moet het loslaten, maar ik vind het lastig.”

Denise en Job

Het bewuste koppel werd gisteren wéér geplaagd door negatieve media-aandacht, ditmaal in de talkshow van Beau van Erven Dorens, waar Bob Sikkes te gast was. “Iedereen is altijd blij, maar heel soms zijn ze een beetje kritisch, zoals Job en Denise”, sprak de presentator.

Beau startte vervolgens het fragment in. Na afloop: “Krijg je dat soort reacties vaker? Dat huis is helemaal uit elkaar getrokken, ze hebben echt álles gedaan en dan is die zolder niet helemaal oké.”

Bob in de bres

Ditmaal besloot Bob Sikkes niet verder op het stel in te bashen. “Klopt, maar ik neem het toch even voor ze op. Zij zijn best wel aangepakt op internet enzo en dat vind ik eigenlijk sneu, want ze waren hartstikke blij met het huis. Dit stukje is wel heel erg uitvergroot, maar eerlijk gezegd was ook mijn eerste reactie: ja jongens, heb je dan geen idee wat we allemaal wél gedaan hebben en hoe hard er gewerkt is? Natuurlijk weten ze dat enzovoorts, maar zo komt het in eerste instantie wel even over.”

Beau: “Oh, dus zij zijn een beetje in paniek omdat ze op internet door al die trollen…?”

Bob: “Nou, in paniek niet, maar het is wel een beetje uit zijn verband gerukt alsof ze helemaal niet blij zijn met het huis. Ze zijn hartstikke blij met het huis, maar ze kunnen zelf niet klussen, dus het eerste wat zij denken is: o mijn god, hoe komt dit ooit af?”

Onbegrip

Veel kijkers snapten niets van het geklaagd van Denise en Job en ook Soof-acteurs Lies Visschedijk en Fedja van Huêt zitten in dat kamp, lieten ze blijken aan de talkshowtafel van Beau.

Lies Visschedijk: “Ja, maar zo erg is die zolder toch niet?”

En Fedja: “Je hoeft alleen maar wat rotzooi op te ruimen.”

Fragment

De uitzending van Beau kunt u terugzien op de RTL-site. Het bewuste Kopen Zonder Kijken-fragment van drie weken geleden:

https://twitter.com/vic23/status/1325907343624843265?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1325907343624843265%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.vriendin.nl%2Fnieuwtjes%2Fkijkers-kopen-zonder-kijken-raken-niet-uitgepraat-over-reactie-op-zolder%2F

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen