Martien Meiland wild van Viktor Brand, maar welke BN’er wil Erica?

Het is inmiddels geen geheim meer dan Martien Meiland thuis op de bank loopt te soppen als Viktor Brand over het scherm paradeert, maar van welke BN’er wordt Erica Meiland ontuchtig?

Erica Meiland © William Rutten

Viktor Brand is een oerdegelijke BN’er: komt nooit negatief in het nieuws, heeft een behoorlijk stabiel liefdesleven en presteert het om tussen de Gordon- en Wendy van Dijk-achtigen een heuse publiekslieveling te zijn. Ook van Martien Meiland is inmiddels algemeen bekend dat hij zijn SBS 6-collega een bijzonder warm hart toedraagt.

Rode oortjes

Waar Erica Meiland nou precies op valt is echter een compleet raadsel. Het enige dat we weten is dat ze Martien dus ooit heel aantrekkelijk vond. “Ik vind eigenlijk bijna niemand leuk”, onthult de nuchtere tegenhanger van Martien in weekblad Privé.

En als ze dan tóch een BN’er moet aanwijzen waar ze wel eens een beschuitje mee zou willen eten? “Ja, Bob Sikkes, die bouwdeskundige, totdat ik hoorde dat die ook weer homo was, dus laat maar. Haha.”

Bouw-Bob

Bob Sikkes, bekend van de Martijn Krabbé-hit Kopen Zonder Kijken, is inderdaad van de herenliefde. En bovendien is hij al bezet. Hij was eind vorig jaar ineens volop in het nieuws, omdat hij een soort vrouwenmagneet bleek te zijn. Her en der werd Bob zelfs een ‘Kopen Zonder Kijken-hottie’ genoemd. Ook Erica is dus fangirl.

Met Bob gaat het in elk geval helaas niet lukken. Toch hoopt ze dat er uiteindelijk toch op iemand op haar pad komt. Die moet echter wel eerst door de hele Meiland-ballotagecommissie heen. Klinkt als een leuk tv-format.

Grootste afknapper

Wat is de grootste afknapper voor de Meilandjes? Erica: “Iemand die niet de waarheid spreekt, daar hebben wij een heel erge hekel aan.”

En Martien: “En iemand die niet drinkt, gelijk naar de exit!”

Misschien kunnen de Meilandjes beter gewoon eens een dagje bij de Gall & Gall gaan posten.

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen