Bob Sikkes teleurgesteld in ondankbaar Kopen Zonder Kijken-stel

Tv-aannemer Bob Sikkes, de grote ster van de RTL 4-hit Kopen Zonder Kijken, was een beetje teleurgesteld over de ondankbare reactie van het kandidatenkoppel uit de aflevering van twee weken geleden.

Kopen Zonder Kijken Beeld: RTL

Twee weken gelden werden Job en Denise gevolgd, die een huis zochten in Alkmaar. Na tien jaar zonder badkamer te hebben geleefd – ze hadden een douchekast – realiseerde Bob Sikkes voor hen een waar paleisje bínnen hun budget. Dat deed hij door een aanvankelijk vrij vervallen woning van top tot teen te verbouwen. De twee waren lyrisch enthousiast, tótdat ze op zolder kwamen.

Ondankbaar

Job en Denise waren er niet zo blij mee dat de zolder nog niet was gedaan. “Het is het laatste dat je ziet. Je hebt zo veel verrassinkjes open mogen maken, en dan zie je op het laatste moment dat je nog wel wat moet doen”, zei een teleurgestelde Job. En Denise: “Hé, dit is niet af. Balen.”

Het leidde tot kritische reacties op de sociale media. “Zijn ze nou beledigd dat de zolder niet af is? Oh wauw. Die boze blik er ook bij”, twitterde de aan Funda verslaafde tv-watcher Victor Hopman. En Marianne: “Zei ze nou echt.. Balen….dat de zolder niet gedaan is? Zo ondankbaar. Bah.”

Bob reageert

Hoe kijkt Bob hier zelf op terug? “Heel eerlijk: ik moet het loslaten, maar ik vind het lastig”, zei hij gisteren in RTL Boulevard, waar het enorme succes van Kopen Zonder Kijken werd besproken.

“Dan denk ik: volgens mij hebben jullie geen idee hoeveel waar je voor je geld hebt gekregen. Dan ben ik in eerste instantie wel teleurgesteld. Ik vond het zelf ook niet heel realistisch, want ik vond dat ze een heel goed huis hebben gekregen.”

Het fragment:

https://twitter.com/vic23/status/1325907343624843265?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1325907343624843265%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.vriendin.nl%2Fnieuwtjes%2Fkijkers-kopen-zonder-kijken-raken-niet-uitgepraat-over-reactie-op-zolder%2F

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen