Beau haalt ouderwets hard uit naar ‘verschrikkelijke’ Wilfred Genee

Beau van Erven Dorens rakelt zijn jarenoude vete met Wilfred Genee op. De talkshowhost van RTL 4 noemt de Vandaag Inside-ster ‘een van de meest verschrikkelijke mensen’ die hij kent.

Beau van Erven Dorens en Wilfred Genee © RTL, SBS

De relatie tussen Beau van Erven Dorens en Wilfred Genee is al jaren erg slecht. Het begon acht jaar geleden, toen Beau net een hele serie flops achter de rug had bij zijn toenmalige werkgever SBS 6. Wilfred kondigde hem toen op de radio aan als de man van de ’twaalf ambachten en dertien ongelukken’, wat compléét in het verkeerde keelgat schoot.

Dertien ongelukken

Beau was daar echt een beetje pissig over. “Die introductie van jou is een schande met je ‘twaalf ambachten, dertien ongelukken’! Wat is dat voor onzin? Wie schrijft dat in godsnaam? Wat een bullshit! Dat twaalf ambachten, dertien ongelukken irriteert me een beetje. Dan denk ik: waar heb je het over?”

Een jaar later liet Beau zich nóg een keer interviewen door Wilfred, maar dan op tv. En daar deed Wilfred het interview van het jaar ervoor nog eens dunnetjes over, tot woede van Beau: “Je krijgt de hele tijd de ene bash na de andere om je oren. Hij was me echt aan het kielhalen. Wilfred Genee, Jezus… Die is uit mijn adresboek, kan ik je vertellen.”

Beau haalt uit

Nu, al die jaren later, rakelt Beau zijn ruzie met Wilfred weer op. Hij is gisteren begonnen aan het nieuwe seizoen van zijn talkshow Beau en werd daar ’s middags over geïnterviewd door RTL Boulevard-verslaggever Aran Bade. Ze hadden het ook even over de concurrentie. “De mannen van Vandaag Inside scoren als een tierelier”, constateert Beau.

Wat vindt Beau daarvan? “Die jongens hebben natuurlijk gewoon met een soort beitel een stuk ijzererts te pakken wat echt hartstikke goed is. Ik gun ze hun succes. Wilfred Genee is ontegenzeggelijk een van de meest verschrikkelijke mensen die ik ooit in mijn leven ben tegengekomen, maar hij doet het gewoon waanzinnig goed.”

Bloed onder nagels

Beau blijkt na al die jaren nog steeds exact hetzelfde te denken over Wilfred. “Voortdurend is hij bezig om mensen echt helemaal het bloed onder de nagels vandaan te treiteren, maar dat werkt als een trein.”

RTL Boulevard-host Luuk Ikink smult van zo’n sneer. “Volgens mij zit Beau lekker in de wedstrijd, ook al met zo’n fijne belediging naar Wilfred Genee”, gniffelt hij aan de desk.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen