Raven van Dorst ergert zich aan sterallures Adele: ‘Met je gejank!’

Raven van Dorst vindt dat wereldster Adele sterallures heeft en ergert zich aan de manier waarop zij zich heeft gedragen tegen Nikkie de Jager. “Ik heb een half uur voor jóu, met je gejank!”

Adele, Raven van Dorst en Nikkie de Jager © YouTube

Ze is weer terug met een nieuw seizoen van hun boerderijshow: Raven van Dorst. De eerste twee gasten van het nieuwe seizoen waren gisterenavond Nikkie de Jager en Roxeanne Hazes. Beide dames laten zich niet heel vaak zien in dit soort interviewprogramma’s, dus er zaten flink wat nieuwsgierigen voor de buis, namelijk 589 duizend.

Adele en Gaga

Roxeanne had weinig nieuws – ze herhaalde dat ze zo’n vreselijke jeugd had – en ook van Nikkie wisten we eigenlijk alles al wel. De interviewer van dienst, Raven, vraagt Nikkie op een gegeven moment naar haar YouTube-video’s met megasterren. “Je hebt de groten der aarde allemaal een keer ontmoet. What the f*ck. Adele, Gaga. Hoe was dat?”

Daarop antwoordt Nikkie: “Ja, fantastisch. Een heel leuk mens. Adele was wel echt jarenlang m’n droom en toen kregen we een mail vanuit haar eigen team of ik met haar wilde werken. Het was een persoonlijke request.”

Eierkokertje

Roxeanne enthousiast: “Dat is toch geweldig? Het lijkt me oprecht ook een heel leuk mens.”

Raven: “Die mensen zijn ook vaak heel erg zo afgeschermd en beschermd toch?”

Nikkie: “Ja, dat wel. Bij zo’n wereldster wordt tijd heel erg beschermd, maar er werd letterlijk gezegd: ‘Je krijgt een half uur’, er werd letterlijk een eierkokertje gezet en als die af ging was het ook klaar, of je nou alles had of niet.”

‘Met je gejank!’

Raven vindt dat gek. “En daar luistert zo’n Adele dan ook gewoon naar?”

Nikkie: “Nou ja, zeker. Ja.”

Raven: “Maar het was toch háár request?”

Nikkie: “Ja, dat wel.”

Raven is verbijsterd over die mate van sterallures en roept uit: “Jij zou moeten zeggen: ‘Ik heb een half uur voor jóu, Adele, met je gejank!’”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Adele wil strikt 30 minuten met Nikkie de Jager zitten. Logisch?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen