Alexander Pechtold ontkent derde kind na research Wilfred Genee

Alexander Pechtold ontkent dat hij een derde kind heeft na research daarover door Wilfred Genee. Volgens de D66-prominent klopt er echt helemaal niets van. “Het zijn er twee.”

Wilfred Genee en Alexander Pechtold © SBS 6

Het lijkt erop dat Alexander Pechtold een van de vaste gasten wordt van Vandaag Inside. Ook zijn optreden in de uitzending van afgelopen donderdag is goed in de smaak gevallen. Er is achter de schermen bij die uitzending wel wat verwarring ontstaan over het privéleven van de bekende oud-leider van D66.

Wiki van Pechtold

Wilfred brengt het ter sprake op 3FM. “Kloppen die nou altijd, Wikipedia-pagina’s?”, begint de presentator.

De sidekick van dienst: “Nee, in de basis niet altijd, want iedereen kan alles aanpassen. Ik weet niet precies hoe het werkt, maar in de basis moet je het niet gelijk als feitelijk aannemen.”

Wilfred: “Nee, want ik had Alexander Pechtold bij VI en toen zat ik nog even in mijn kleedkamer en kwam hij voorbij. Toen had ik op zijn Wikipedia-pagina gezien dat hij drie kinderen zou hebben volgens zijn privégegevens.”

Twee kinderen

Dat klopt dus helemaal niet, vervolgt Wilfred. “Hij heeft er maar twee, zegt-ie. En ja, dat heeft dan toch iemand zomaar erop gezet. Dat is best raar, toch?”

De sidekick: “Ja, dat is best raar. Het was trouwens een leuke uitzending.”

Wilfred: “Dat is goed om te horen.”

Alexander reageert

Even later, nog tijdens zijn eenmalige uitzending op 3FM, krijgt Wilfred een appje van Alexander. “Weet je wie er trouwens ook luistert naar 3FM? Alexander Pechtold.”

Hij besluit: “We hadden net dat verhaal over die Wikipedia-pagina die niet klopte en dat het best raar is en nu appt hij me net dat hij een heel leuke uitzending heeft gehad, veel leuke reacties heeft gehad en nu weer naar 3FM zit te luisteren. Dat is toch heel bijzonder? Dat is grappig, toch?”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen