Pernille La Lau in vergetelheid na Koffietijd-exit? ‘Universum beslist’

Pernille La Lau weet niet of ze in de vergetelheid raakt als Koffietijd volgend jaar ophoudt te bestaan. Ze gelooft erin dat het universum dat voor haar beslist. “Dat zien we wel”, aldus de presentatrice.

Pernille La Lau © Nick van Ormondt

Het programma Koffietijd houdt volgend jaar op te bestaan vanwege de lage kijkcijfers. Voor de vaste presentatrices is dat flink balen: ze zijn kundig in het presenteren van babbel-tv in de ochtend, maar daar houdt het dan ook wel een beetje op. We zullen een Pernille La Lau bijvoorbeeld niet opeens terugzien aan de kop van de Buitenhof-tafel.

Pernille’s toekomst

Wat gebeurt er met Pernille? Is ze bang voor het einde van haar tv-carrière? “Ik ben nooit bang”, zegt ze in de Weekend. “Ik heb altijd iets van: we zien wel wat er gaat komen. En dat wat er dan gebeurt uiteindelijk altijd het goede is, daar vertrouw ik op. Dat vanuit het universum gewoon gegeven wordt wat ik ga doen – wat dat ook moge zin.”

Het universum is het geheel van alle bestaande materie en energie. Daar moet dus uit gaan rollen wat de tv-toekomst is van Pernille. “Dat zien we wel.”

Trekken aan Pernille

Wordt er al getrokken aan Pernille? Probeert Jan Slagter haar al in huis te halen? “Nou nee… Er zijn wel een paar dingen gaande, er lopen een paar dingen, maar daar kan ik nu nog niks over zeggen.”

Het maakt Pernille niet uit wáár ze eventueel verder gaat. “Of ik nog wel bij de commerciëlen wil blijven? Het is niet zozeer wel of niet commerciële televisie, het is gewoon een prachtig vak om te blijven doen.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Pernille La Lau in de vergetelheid raakt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen