Henk Westbroek haalt op tv lelijk uit naar Henny Huisman: ‘Ik, ik, ik’

Henk Westbroek heeft live op televisie lelijk uitgehaald naar zijn leeftijdsgenootje Henny Huisman. Hij loopt niet warm voor diens deelname aan Beter Laat Dan Nooit. “Ik, ik, ik!”

Henny Huisman en Henk Westbroek © SBS 6

Beter Laat Dan Nooit, een soort bij de commerciële televisie verdwaald Omroep MAX-programma waarin bejaarde tv-sterren van weleer op reis gaan met een jonge BN’er-griet, verhuist na de zomer van RTL 4 naar SBS 6. De vier deelnemers zijn ditmaal Ad Visser, Edwin Rutten, Frits Barend en Henny Huisman.

Neusje voor talent

Het geheel wordt gepresenteerd door Estavana Polman, bekend als de vriendin van Rafael van der Vaart. Het ging er gisterenavond kort over in de SBS 6-talkshow Marcel & Gijs. Gastheer Gijs Groenteman daarin: “Ik geloof dat wij daar de komende weken nog veel aandacht aan moeten besteden in dit programma.”

Co-host Marcel van Roosmalen: “Ik begrijp dat ze alle vier langskomen en Estavana hopelijk ook. Ik vind het weer een heel gouden zet van John de Mol om haar daarop te zetten.”

Gijs: “Wat een neusje voor talent heeft die man, hè?”

Zware periode

Wat verwacht Marcel van deze tv-reeks? “Wat zal Estavana een zware periode tegemoetgaan. Ze moet met dat viertal, weet ik veel, door Thailand gaan trekken. Nou, dat gaat echt wel op je in vreten hoor.”

Hij vervolgt: “Frits Barend op een Thais strand, stel je dat eens voor. Dan loop je met een loden kogel aan je voet door Thailand. En Ad Visser… Ook geen pretletter. Maar goed, die krijgen we hier allemaal aan tafel.”

Henk haalt uit

Dan komt tafelgast Henk Westbroek met zijn mening. “Ik vind Frits Barend wel een aardige man, maar vind je het erg dat ik oversla? Visser is natuurlijk een schat van een man, maar die is een beetje zoekend, laten we het zo zeggen, in een meer esoterische kant.”

Henk komt vervolgens met zijn lelijke sneer aan het adres van Henny Huisman, die eindelijk heeft geaccepteerd dat zijn tv-carrière voorbij is en bereid is om te figureren als tv-kandidaat. “Henny Huisman is een man die van de persoonlijke voornaamwoorden vooral het woord ‘ik’ kent.”

Ai.

‘Is toch dood?’

Henk vervolgt: “En wie was er nog meer? Edwin Rutten. Maar dat is een leuke man… Die is dood, toch?! O, nee? Serieus?! Ik vind hem zo’n leuke man. Daar heb ik ook een Sinterklaas-liedje voor geschreven, hè? Het is zo’n leuke man. Neem me niet kwalijk, ik dacht echt dat hij overleden was.”

Niet veel later deelde Henk ook nog een sneer uit aan Erik Dijkstra, die Fidan Ekiz heeft gebasht. “Het erge van die farizeeër is dat hij zei dat hij die documentaire nooit gezien had, maar wel een mening had.”

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen