Patty Brard begrijpt juicedreiging Yvonne niet: ‘Is Gordon de bron?’

Patty Brard begrijpt volgens haar collega Evert Santegoeds helemaal niets van het juicedreigement van Yvonne Coldeweijer. Hij sluit niet uit dat het om informatie van Gordon gaat.

Patty Brard en Gordon © SBS 6

Er is volgens Yvonne Coldeweijer een groot schandaal op komst over Patty Brard. Ze zei twee weken geleden in haar podcast belastende informatie te hebben over de televisiediva. “Ik weet dingen van haar die zij heeft gedaan en daar heb ik ook bewijs van. En zij weet het, Patty. Zij weet wel wat ik bedoel. Het heeft te maken met een andere BN’er.”

Wangedrag Patty?

Yvonne had op dat moment naar eigen zeggen nog niet genoeg bewijs om ermee naar buiten te treden, maar ze werkt er wel aan. “Ik kan het niet zomaar zeggen, want ik heb maar één bron, oké. I’m working on it, I’m working on it. Ik doe echt mijn best hiervoor. Ik heb te maken met een bron die huiverig is om het te delen, laat ik het zo zeggen.”

De co-host van haar podcast, Mark Koster, weet ook over deze vermeende misdraging. “Als dit waar is… En ik weet ook door wie dit is ingegeven… Dat is een verschrikkelijk verhaal. Dat is een verschrikkelijk verhaal. En het is ook van een grote achterbaksheid.”

‘Wat kan dit zijn?’

Patty heeft duidelijk gemaakt hier niet op te reageren, maar waarom worden er in haar programma Shownieuws geen vragen over gesteld? Wat is er in vredesnaam aan de hand? Wat heeft Patty op haar kerfstok dat het daglicht niet kan verdragen?

Telegraaf-verslaggever Jordi Versteegden stipt het vandaag aan in de immer spraakmakende podcast Strikt Privé. “Yvonne Coldeweijer heeft altijd juice zoals we weten. Ze zegt ook iets te weten over Patty Brard en jij kent Patty. Wat kan dat dan zijn?”

‘Patty weet niets’

Privé-baas Evert Santegoeds, die Patty’s collega is bij Shownieuws, antwoordt daarop: “Ze heeft geen idee en ze reageert er ook niet op. Nu krijg ik het verwijt in de media dat ik Patty daar niet naar vraag op televisie, maar er is totaal geen concrete informatie, dus ik kan ook niet vragen aan haar: ‘Wat valt er over te zeggen?’”

Evert heeft persoonlijk het idee dat deze Patty-juice afkomstig is van Gordon, met wie Yvonne in elk geval tot voor kort een goede verstandhouding had. “Nou heb ik het idee dat het verhaal de wereld in is geslingerd toen Gordon nog heel goed was met Coldeweijertje, tot vorige week woensdag.”

Overwaaien

Yvonne was tot dan toe een van Gordons weinige bondgenoten in de media; Evert noemde haar zelfs zijn woordvoerder. Maar op die dag gaf Yvonne aan zich zwaar in hem te hebben vergist en dat het tijd is voor rehab.

Mogelijk is daarmee ook het verhaal over Patty in de kiem gesmoord, suggereert Evert. “Ik denk dat het wel over zal waaien, maar Pat heeft geen idee. Die schenkt er verder ook geen aandacht aan en dat zou ik haar ook aanraden, want je gaat maar zitten wrijven in een vlek die er misschien niet eens is.”

Jordi: “Wordt hopelijk dan voor Patty niet vervolgd. Laten we het hopen.”

Yvonne neemt morgen een nieuwe aflevering van haar podcast De Juice Show op.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Acht u het mogelijk dat Gordon achter de juice over Patty Brard zit?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen