Gordon na relatiebreuk niet in Op1: ‘Alles via Yvonne Coldeweijer’

Gordon zal naar eigen zeggen niet in een talkshow verschijnen om te praten over zijn relatiebreuk. “Als we er al wat van horen, dan zal dat via zijn woordvoerder Yvonne Coldeweijer gaan.”

Gordon en Gavin Rozario © Instagram, RTL, SBS

Na twee jaar is Gordon erachter gekomen dat zijn woonplaats Dubai een stad zonder hart is waar alles om geld draait. En dat is natuurlijk de laatste plek waar je wil zijn als je hart gebroken is. De tv-miljonair is volgens RTL Boulevard op zaterdag teruggevlogen naar Nederland, hoewel hij op Instagram net deed alsof dat op zondag was.

Gordon niet in Op1

Gordon heeft in een Insta-berichtje gezegd dat hij niet zal aanschuiven in een talkshow, zoals Op1 of die van Beau van Erven Dorens. “Ik ga geen tv-optredens doen om mijn privéleven te gaan uitleggen als het zelf allemaal zo onduidelijk nog is voor me. Ik ben voorlopig even in Nederland om op krachten te komen.”

Eigenlijk best raar, vindt Privé-baas Evert Santegoeds. “Nou herinner ik me dat hij naar Dubai ging om dáár op krachten te komen”, sneert hij in Shownieuws. “In elk geval heeft hij hier vrienden en familie die hem daarbij gaan steunen om op adem te komen. Wat daar nou precies gebeurd is, laat hij in het midden.”

Keihard geghost

Het gerucht dat Gordon is geghost door zijn ex-verloofde Gavin Rozario lijkt hij te bevestigen in zijn Insta-post: “Geen enkel contact meer hebben na vier maanden dag in dag uit is alsof er iemand overlijdt. Waarom mensen zoiets doen is mij een raadsel. Waarschijnlijk uit schaamte of zelfbescherming of juist bescherming van de ander.”

Evert: “Daar is natuurlijk wel iets aan voorafgegaan. Dat is niet zomaar, maar van Gordon gaan we niet horen wat dat dan is. Hij wil niet op tv over zijn privéleven praten, wat ik me wel kan voorstellen, want hij neemt het anderen altijd heel kwalijk als die dat voor hem doen. Dan zou het raar zijn als je nu ineens openheid van zaken gaat geven.”

‘Alleen via Yvonne’

Als je kapot bent van verdriet wíl je ook helemaal niet in een talkshow zitten, aldus Evert. “Het gaat niet heel erg goed met hem, denk ik. Het is een enorme klap als je je voor de geest haalt hoe blij hij was toen hij ten huwelijk werd gevraagd. Dat dat nu allemaal weer over en uit is, is best pijnlijk.”

Gaan we dan helemaal niets over de breuk horen? “Hij heeft geloof ik Yvonne Coldeweijer als woordvoerder aangenomen, dus als we er wat van horen, dan zal dat wel via haar zijn. Een merkwaardige constructie vind ik dat.”

Collega Airen Mylene: “Totaal. Die zag ik niet helemaal aankomen, maar die hebben elkaar gevonden, geloof ik.”

Geen kwaad woord

Al met al ligt de roze bril van Gordon behoorlijk aan diggelen. Na een paar romantische maanden waarin hij zo’n beetje zijn hele iPhone-filmrol uploadde naar Instagram, is het opeens hartstikke stil.

Verslaggever Aran Bade van RTL Boulevard denkt dat er misschien ook weinig uit te vechten valt. “Ik heb het gevoel dat deze jongen niets kwaads in de zin heeft gehad en ik moet ook zeggen: Gordon spreekt ook niet kwaad over Gavin op dit moment.”

‘I will always love you’

Een paar weken geleden schreef Gordon nog dat hij voor altijd van Gavin zou houden:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Gordon kan rekenen op massaal medeleven. Kan hij het ooit nog maken om hysterisch een 'nieuwe liefde van zijn leven' aan te kondigen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen