Britt Dekker blíjft doorgaan, deelt sneer over ‘pH-waarde’ Angela

Britt Dekker kan het maar niet verkroppen dat Angela de Jong haar niet leuk vindt: ze blíjft maar proberen om haar gram te halen. Ditmaal deelt ze een sneer over Angela’s ‘pH-waarde’.

Britt Dekker © RTL

Ze heeft een soort obsessie over wat mensen van haar vrienden: Britt Dekker. Wie haar socials een beetje in de gaten houdt, merkt dat ze al jaren en jaren na íeder tv-optreden ijverig allerlei complimentjes over zichzelf gaat liken en retweeten. Echt véél te fanatiek. En als ze een keer kritiek krijgt? Dan is het hek van de dam.

Angela de verliezer?

Britt heeft zondagavond live op televisie ruzie gezocht met Angela de Jong, omdat de AD-opiniediva haar ‘nep’ heeft genoemd. Dat is geen omstreden mening, want zelfs haar Talpa-collega’s zijn niet onverdeeld enthousiast. Volgens Rick Romijn is Britt ‘arrogant‘ in het echt en Johan Derksen spreekt van ‘alarmerende berichten‘ over haar gedrag.

Vlak na die tv-ruzie heeft Britt een hele Instagram-post volgeklad en daarin doet ze net alsof Angela als verliezer uit dit conflict is gekomen (‘ik las alle haat op Angela in de reacties overal’), maar de grote verliezer is natuurlijk Britt zelf. Door continu in te hakken op critici bevestigt ze het vooroordeel dat álle BN’ers enorm lange tenen hebben.

pH-waarde

En Britt gáát maar door. Nu deelt ze weer een Instagram-story waarin een van haar fans een sneer uitdeelt over de zuurtegraad van Angela. “Goh, Britt Dekker, die ik trouwens een voorbeeld vind van authentiek overkomen, stelt zich superkwetsbaar en open op in dat programma, laat zelfs nog blijken dat ze de mening van Angela serieus neemt.”

Deze Denise vervolgt: “Ze laat blijken dat ze alles als opbouwende kritiek ziet en bereid is daarnaar te kijken, en wat zegt Angela met kille blik: ‘Je komt dus niet als jezelf over’. Mag die vrouw van de buis alsjeblieft? De pH-waarde van mijn beeldbuis wordt ernstig uit balans gebracht.”

Door dit prominent te herplaatsen in haar eigen Insta-stories, draagt Britt natuurlijk uit dat ze deze boodschap steunt.

Aardig tegen BN’ers

Britt is in elk geval wél aardig tegen BN’ers, stelt Evert Santegoeds in zijn podcast Strikt Privé. “Ik was laatst uit eten met Connie Witteman en toen zat Britt een paar tafeltjes verder. Connie zag haar, bleek een enorme fan van Britt te zijn, dus dat eindigde met die twee dames en een afspraak om met de kleinkinderen van Connie te gaan paardrijden.”

Zó leuk van Britt, vindt Evert. “Dan denk ik: je bent gewoon zoals op tv. En spontaan, en leuk. Dat mensen het af en toe niks vinden, dat heb je toch. Daar komen allebei factoren bij kijken: jaloezie, afgunst, mensen die gewoon tegen alles en iedereen zijn. Ga door en laat je er niet onder krijgen. Je doet het toch nooit goed in de ogen van een heleboel mensen.”

Vrienden met BN’ers

Jordi Versteegden, collega van Evert, merkt op dat hij Britt ook heel leuk heeft zien doen tegen het dochtertje van Maxime Meiland. “Dat is heel mooi om te zien.”

Eh, maar dit is toch geen verrassing? Britt (31) is zelfs beste vriendinnen geworden met de 13-jarige dochter van Wendy van Dijk, volgens boze tongen puur omdat Wendy’s man Erland Galjaard tot voor kort Talpa-baas was. Een paar maanden geleden werd Britt in Vandaag Inside nog geconfronteerd met de geruchten dat ze zich naar boven zou likken.

Arroganter tegen fans

Wellicht is Britt alleen aardig tegen bekende mensen waar ze wat aan kan hebben, aldus Jordi. “Je hebt het dan over Connie en over het dochtertje van Maxime, een BN’er. Het schijnt dat ze dan tegen fans wat arroganter zou zijn.”

Evert: “Ik weet het niet. Ik ben er niet bij. Als mensen met voorbeelden komen dan wil ik het best wel… Maar ik kan het me moeilijk voorstellen, want ze is gewoon een buitengewoon aardige en slimme meid.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Britt Dekker probeert ijverig haar gram te halen. Verstandig?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen