Britt Dekker reageert op pittige sneer over omhoog likken bij Talpa

Britt Dekker reageert op de pittige sneer van Angela de Jong over haar innige banden met de top van Talpa. Vindt ze zelf ook dat ze zich daar omhoog likt? “Ik probeer te begrijpen wat ze zegt.”

Britt Dekker © SBS 6

Het is volgens Angela de Jong geen toeval dat Britt Dekker van Talpa-directeur John de Mol een paard heeft gekregen, het lievelingetje is van SBS 6-baas Marco Louwerens en ze plotseling innig bevriend is gemaakt met de achttien jaar jongere dochter van Wendy van Dijk, die weer is getrouwd met Talpa-bobo Erland Galjaard.

Sneer aan Britt

Angela deelde deze week in haar column over de Songfestival-schreeuwmeid Emma Wortelboer en passant een pittige sneer uit aan Britt. “Waarom heb ik toch zo’n moeite met Emma Wortelboer?”, vroeg de AD-opiniediva zich af.

Dan: “Het geschreeuw bij het songfestival en het zogenaamde gedweep met iedereen die haar carrière een pietsie vooruit kan helpen – zeg maar de Britt Dekker-tactiek – helpt natuurlijk niet mee.”

Fan van Angela?

Is Britt fan van Angela? Ze krijgt die vraag voorgeschoteld in de Oranjewinter van gisterenavond. “Ik moet zeggen: ik heb wel een abonnement op het AD om dat allemaal te lezen, dus ik weet niet wat dat precies zegt.

Wat vindt ze van deze kritiek? “Ja, ik las het en toen dacht ik: wat bedoelt ze daar precies mee?”

Gastheer Wilfred Genee: “Nou, dat je belangrijke mensen in het vak naar de mond praat. Dat bedoelt ze ermee. Dat staat hier. Herken je je daarin of herken je je er helemaal niet in?”

‘Ik herken me niet’

Britt herkent zich er niet zo in. “Ehm, nou, ik probeer altijd wel die dingen te lezen en te begrijpen van: wat bedoelen ze, kan ik hier iets mee? Maar hier wist ik niet zo goed…”

Wilfred: “Je herkent je er niet in dus, wat hier staat?”

Britt: “Nou, met wie zal ze bedoelen, denk je?”

René van der Gijp wijst Britt fijntjes op haar relaties met de Talpa-top: “Bij leidinggevenden. Bij mensen die hoog in de pikorde staan.

Erland en Wendy

Johan: “Ik denk met ‘directeurtje’ (Marco Louwerens, red.) of met John de Mol.”

René: “Ja, of met Erland of met Wendy. Alles wat een beetje…”

Johan: “Alles wat De Mol heet.”

Britt: “Ja, oké, ja… Nou, ik zie John alleen met de lunch en diner tijdens programma’s, maar directeurtje vind ik wel helemaal geweldig, want hij heeft zulke fantastische humor, dus die mag ik om zijn persoon zijn. Maar voor de rest…”

Johan: “Je bent een beetje het lievelingetje van directeurtje. Die kale kok en jij zijn de lievelingetjes. Herman den Blijker. Dat is ook een heel grote vriend van Directeurtje. Maar jij ook en Rob Kemps nu ook.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Heeft Angela de Jong gelijk? Probeert Britt Dekker zich omhoog te likken bij Talpa?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen