Connie Witteman ergert zich aan kofferkritiek Shownieuws: ‘Onzin!’

Connie Witteman vindt het heel erg flauw dat Shownieuws een artikeltje heeft gemaakt over een suggestief filmpje in haar eigen Instagram-stories. “Wat een ophef om niets allemaal!”

Connie Witteman © SBS 6

BN’ers vinden het altijd heel belangrijk om in hun Instagram-stories te pochen over hun luxeleven en over hun luxereizen. Bas Smit is daar een voorbeeld van, maar Connie Witteman heeft er ook een handje van. Vorige week plaatste ze een filmpje waarop ze poseert met zes koffers. Verder is er niemand te bekennen, behalve de vriend die haar filmt.

Extravagantie

Deze vriend van Connie zegt lachend, terwijl hij haar filmt op de luchthaven: “Vertel me dat we een week weggaan zonder te vertellen dat we een week weggaan.”

Die opmerking is natuurlijk bedoeld om te pochen met een luxueuze levensstijl. Door te pronken met zes koffers op een luchthaven, suggereert de vriend dat ze zoveel bagage nodig hebben vanwege allerlei glamoureuze outfitwissels. Het doel is dan om anderen te imponeren met al die extravagantie.

Zes koffers

Kennelijk vinden veel mensen het leuk om te lezen over extravagant sterrengedrag, want Shownieuws maakte er een artikeltje over: ‘Connie Witteman op reis en neemt mee: ‘Zes koffers voor een week’.’

Na ruim een week geeft Connie daar nu, eveneens in haar Instagram-stories, duidelijkheid over en doet ze net of het Shownieuws is dat hier iets suggereert. “😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱 Wat een ophef over niets 👀”, schrijft ze. “We zijn met z’n vieren op vakantie geweest dus ieder anderhalve koffer… Hoe bedoel je overdrijven?”

Dat ze met z’n vieren weggingen had Connie er natuurlijk ook metéén bij kunnen vermelden.

‘Lekker interessant!’

Connie hekelt dit soort showmedia. “En ja, voor vier personen, maar ook al waren ze wel alle zes van mij geweest, wat dan nog? Lekker interessant zeg.”

Inderdaad, waarom póst Connie dit soort rommel in vredesnaam? “Rick mijn schoonzoon was ook gezellig mee met mijn zoon Marvin, maar die wil niet in beeld. En ja hoor, Henk was er ook gezellig bij en toen kwam er een olifant met een hele lange snuit en die blies zo het hele onzinverhaaltje uit. 😂😂😂”

Nou, Connie heeft in elk geval wel weer haar shot aandacht gehad. Cheers!

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Connie Witteman terecht boos op Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen