Arno Kantelberg blijft erbij: ‘Nikkie de Jager lijkt op bouwvakker’

Arno Kantelberg heeft geen spijt van zijn lelijke belediging aan het adres van Nikkie de Jager. Hij vindt nog steeds dat zij er in een jurk uitziet als een bouwvakker. “Dat heeft een biologische oorsprong.”

Arno Kantelberg en Nikkie de Jager © RTL, Linda

Nikkie de Jager was dé grote ster van het Eurovisie Songfestival. Bij haar internationale manier van presenteren vielen Chantal Janzen en Jan Smit toch een beetje in het niet. Eigenlijk sprak iedereen niets dan lof over haar, maar RTL Boulevard-modedeskundige Arno Kantelberg kwam na het liedjesfestijn met een forse belediging.

Leuk en sympathiek

Arno vindt namelijk dat Nikkie er niet uitziet in een jurk, omdat de transseksuele presentatrice flinke armen heeft. “Ik had bouwvakkersarmen in mijn Songfestival-jurk”, memoreert ze zelf in een video-interview met Linda de Mol.

Linda daarop: “Ja, dat zeiden ze bij Boulevard. Ontzettend aardig hè?”

Nikkie: “Ja, leuk en sympathiek altijd dit soort opmerkingen.”

Feitelijke constatering

Als Arno afgelopen weekend in RTL Boulevard met dit onderonsje tussen Nikkie en Linda geconfronteerd wordt, blijkt dat hij nog steeds achter zijn uitspraken staat.

Arno, die in een soort veredelde doktersjas achter de desk stond: “Ik herinner het me wel, maar ik gaf geloof ik negen complimenten en ik zei dit, maar dat wordt dan onthouden. Het klinkt onaardig, maar het is een feitelijke constatering. Ze heeft stevige armen. Dat heeft een biologische oorsprong.”

Kritiek

Ongelooflijk bot en lomp, vinden mensen op de socials. “Ik snap best dat Boulevard een en al roddels is. Maar op dit momenten mag er best ingegrepen worden. Als iemand geraakt is nog extra kwetsen, onwijs laag”, twittert Sanne bijvoorbeeld.

Boulevard is laaghartig, vindt ze. “En daarom wordt Peter zo erg gemist. Die greep op dit soort momenten dus wel in. De rest die daar zit is slappe hap.”

Transfoob

En Miranda: “Mijn mond viel open bij die laatste opmerking. Hoe transfoob kan je het maken zeg…”

Kim: “En dan gek vinden dat Nikkie laatst geen interview aan Boulevard wilde geven 😅. Ik vond het ook echt een domme opmerking.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Arno Kantelberg bespot het uiterlijk van Nikkie de Jager. Heeft hij recht van spreken?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen