‘Hugo de Jonge is linksdragend en redelijk goed geschapen’

Hugo de Jonge is linksdragend en redelijk goed geschapen, blijkt uit een analyse van modekenner Arno Kantelberg en kruizendeskundige Gerard Joling. “Je ziet dat door zijn broeken heen.”

Gerard Joling, Hugo de Jonge en Arno Kantelberg © RTL

Beau van Erven Dorens sprak gisteren in zijn talkshow uitgebreid over de kledingstijl van een aantal politici. Ook de formatie-tenues van Hugo de Jonge kwamen ter sprake. “We moeten het heel even over Hugo de Jonge te hebben, want die deed er ook alles aan om sportief tevoorschijn te komen. Hij droeg hele strakke broeken”, aldus de gastheer.

Linksdragend

Arno Kantelberg, de voormalig hoofdredacteur van Esquire, daarop: “Ja, dit is de politicus als pauw, hè? Dit is geen broek meer, dit is een legging. Dat kan tegenwoordig, hè? Er zit stretch in de denim.”

Je kunt de worst van Hugo vaak gewoon zien zitten, meent Arno. “Hier valt het op zich wel mee, maar we kunnen wel zien bij De Jonge dat hij… Politiek is hij rechts georiënteerd, maar we weten nu ook dankzij die broeken dat hij linksdragend is.”

Gerard Joling ziet dat ook: “En redelijk geschapen ook als je toch De Jonge van je achternaam heet.”

‘Zat ook in Op1!’

Beau van Erven Dorens zat met zijn oren te klapperen. Cynisch: “Ja, dat hoorde ik gisteren ook bij Op1. Toen ging het ook daarover. Over zijn linksdragendheid.”

Arno: “Is dat echt waar?”

Beau: “Nee, maar ga verder. Dat kan alleen maar bij ons. Maar die strakke broeken, daar zit toch ook een idee achter?”

Arno: “Nou, hij is een pauw. Hij is parmantig. Hij is gespierd, een sportman. Hij kwam zelfs één keer bij het Catshuis in wielerkleding. Als je als man durft om in… Dan ben je een soort leverworst, dat moet je echt durven.”

Gerard plagend tegen Arno: “Ja, dat is ook met zwarte nagellak zo, hoor. Dat moet je ook durven.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u het verdacht dat Arno Kantelberg (getrouwd en drie kinderen) zo op het kruis van Hugo de Jonge let?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen