Stella Bergsma wil nog steeds terug in VI: ‘Geef me een kans!’

Stella Bergsma vindt het erg jammer dat ze wéér uit de gratie is geraakt bij de mannen van Vandaag Inside. Ze vindt zelf wél dat ze daar een plek verdient aan tafel. “Geef me gewoon een kans.”

Er is weinig liefde bij de mannen van Vandaag Inside voor de bekende opiniemaker en schrijfster Stella Bergsma. Ze was er vorig jaar maart te gast en riep toen dat ze hoopt dat Sigrid Kaag de minister-president van ons land wordt. “Schei alsjeblieft uit joh hé!”, riep René van der Gijp geïrriteerd. Daarna zagen we haar niet meer terug in de talkshow.

Balende Stella

Stella gaf in de zomer aan dat ze baalde van het uitblijven van een tweede uitnodiging. “Ik vind het gek want ik was de enige tafeldame daar die ooit trending op Twitter was. Weliswaar omdat iedereen woedend op me was, maar mensen woedend maken is toch juist de succesfactor van iemand als Derksen? Of gaat zoiets te ver bij een vrouw?”

Uiteindelijk gaf Johan aan dat ze tóch weer welkom was (‘een vervelend tegendraads k*twijf hebben wij graag aan tafel’), waarna ze in september aan de VI-tafel verscheen met een T-shirt met daarop de tekst ‘k*twijf’.

Wéér in de ban

Wat blijkt? Stella staat wéér op de zwarte lijst. “Sorry, maar ze hebben me in de ban gedaan. Ze vinden gewoon dat ik daar niet pas en dat vind ik wel jammer, want ik vind dat ze dan toch niet echt openstaan voor een heel ander soort iemand”, reageert ze in de talkshow HLF8.

Ze vervolgt: “Ik heb toch het gevoel dat zij in een soort dynamiek met elkaar zitten waar ik ook echt niet in pas, maar dat ze daar iets opener in moeten zijn.”

Schatje

Stella, die net terug is van haar vakantie op het Thaise eiland Koh Chang, vindt het overigens niet erg dat Johan haar een ‘k*twijf’ heeft genoemd. “Ik vond het echt niet vervelend. Ik vind ook wel dingen vervelend, maar ik vind Derksen eigenlijk een schatje. Ik heb bij hem echt het gevoel dat het een soort liefkozing is als hij mij k*twijf noemt.”

Kan het niet zo zijn dat ze gewoon écht niet past tussen het VI-trio? “Dat is misschien ook wel zo, maar ik vind toch dat ik meer kans moet krijgen.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Stella Bergsma in Vandaag Inside: ja of nee?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen