Glennis Grace ziet eerste concert 2023 in rook opgaan: ‘Gecanceld’

Glennis Grace hoopt in dit nieuwe jaar weer keihard Whitney Houston-liedjes te mogen blèren in popzaaltjes, maar de vooruitzichten zijn niet goed. “Haar eerste concert is al gecanceld.”

Glennis Grace © YouTube

Het belooft volgens paragnost Liesbeth van Dijk ook in 2023 geen goed jaar te worden voor Glennis Grace. Volgens haar zal Nederland haar namelijk niet vergeven voor haar wangedrag in de Jumbo. Er zijn sterren die ergere dingen hebben gedaan, maar de Tokkie-uitstraling van de zangeres maakt dat ze maar niet uit dat dal komt.

Glennis in België

Zelf hoopt Glennis niets liever dan dat ze gewoon weer leuk Whitney Houston kan gaan zingen in allerlei zaaltjes, maar dat laat maar op zich wachten.

Heel even leek haar comeback in kannen en kruiken, want vorige week werd er nog een concert met Glennis aangekondigd in een Vlaams evenementencentrum in Bredene. “Ze mag over een maandje voor het eerst in een lange tijd haar eerste echte ‘concert’ geven en ook meteen voor het eerst in 2023”, meldde het juicekanaal Reality FBI.

Streep erdoor

Het concert zou op 22 februari plaatsvinden en er was zelfs al een voorprogramma geregeld: zangeres Nadia. Nu blijkt dat het allemaal niet doorgaat: het concert is gecanceld. Er staat een ietwat vage reden op de website van het evenementencentrum: “VG Events liet weten deze voorstelling te annuleren.”

Dan: “Glennis Grace staat gekend voor gekende nummers van Whitney Houston waarmee ze de finale van American Talent heeft behaald. Helaas kan ze niet verzekeren van deze nummers te brengen alsook heeft ze momenteel voorkeur om haar nieuwe cd te promoten, waardoor de organisator er de voorkeur aan geeft om de voorstelling te annuleren.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Glennis Grace ooit nog een grote zaal gevuld krijgt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen