Giorgio Hokstam inderdaad weg bij RTL Boulevard: ‘Hij is ontslagen’

Giorgio Hokstam is inderdaad niet meer werkzaam voor RTL Boulevard, bevestigt het programma na berichtgeving van Yvonne Coldeweijer. “Hij is ontslagen”, meent de juicekoningin.

Giorgio Hokstam © RTL

Het kost RTL Boulevard al geruime tijd moeite om het team wat diverser te maken. In de zomer van 2021 werd Giorgio Hokstam aan het team toegevoegd als muziekdeskundige, maar hij blijkt afgelopen herfst geruisloos te zijn vertrokken. Het werd vanochtend als eerst gemeld op het juicekanaal van Yvonne Coldeweijer.

‘Ongewenst gedrag’

Yvonne stelt dat het vertrek niet vrijwillig was. “Nu heb ik iets heel vreemds gehoord… Een spion uit de kring van Giorgio zegt dat Giorgio aan hem heeft verteld dat hij is ontslagen bij Boulie en z’n vrouw er absoluut niet achter mag komen waarom”, schrijft ze op haar juicekanaal.

Waarom niet dan? “Het schijnt dat hij zich heeft misdragen en ongewenst opdringerig heeft opgesteld naar dames, wat tot zijn ontslag heeft geleid. Viel me ook al op dat we hem al een tijdje niet aan de desk hebben gezien…”

RTL reageert

RTL Boulevard bevestigt dat Giorgio is vertrokken bij het programma. “Het klopt dat Giorgio Hokstam niet meer werkzaam is bij RTL Boulevard”, laat een woordvoerster weten.

De showrubriek wil echter niet zeggen wat de reden is van zijn vertrek. “We doen nooit uitspraken over waarom we niet met iemand doorgaan, dus ook nu niet.”

Giorgio, die in zijn Instagram-profiel nog steeds heeft staan dat hij voor RTL Boulevard werkt, heeft nog niet gereageerd op zijn vertrek.

Instagram

Giorgio stapte in augustus nog in het huwelijksbootje met zijn geliefde:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Giorgio Hokstam heeft zich volgens Yvonne Coldeweijer misdragen, maar RTL doet daar geen uitspraken over. Terecht?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Catherine Keyl vindt dat Gordon wel héél erg te koop loopt met zijn nieuwe geliefde. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen