Ilse DeLange reageert op gerucht over affaire met Vieze Jeroentje

Ilse DeLange reageert voor het eerst op het gerucht dat ze een affaire zou hebben gehad met Jeroen Rietbergen. “Het verdienmodel van zo’n juicekanaal is reuring en hopen dat je reageert.”

Ilse DeLange © RTL

Ilse DeLange heeft volgens juicejournalist Yvonne Coldeweijer een affaire gehad met Jeroen Rietbergen, de beruchte (ex-)geliefde van Linda de Mol. Er zou zelfs beeldmateriaal van zijn. Volgens Story is Jeroen inmiddels op het matje geroepen door Linda, maar ontkent hij de roddels. Nu laat Ilse van zich horen.

Ilse voor de camera

Ilse werd gisteren op haar festival Tuckerville geïnterviewd door verslaggever Giorgio Hokstam van RTL Boulevard. Hij vraagt haar eerst of ze de Voice-rel al een plekje heeft kunnen geven. “Ik ben denk ik gewoon net als iedereen die dat nieuws tot zich heeft genomen toen, weet je wel. Dat was natuurlijk een enorme shock”, reageert de zangeres.

Daarna wil Giorgio van haar weten of ze hoopt dat The Voice uiteindelijk weer terugkeert op de buis. Ja, dat lijkt haar wel wat. “Laat ik zeggen dat ik het hoop.”

Reactie op roddels

Giorgio peutert vervolgens handig een reactie los op de roddels over een affaire met Jeroen, ook wel bekend als Vieze Jeroentje: “Het lijkt me ook best wel vervelend dat jouw naam dan ook wordt genoemd door die juice channels enzo en dat soort dingen. Dat het in een adem wordt genoemd met Jeroen Rietbergen. Hoe ga je daarmee om?”

Het is onduidelijk wat Ilse’s primaire reactie is. Na die vraag zit er namelijk een klein knipje in de montage van Boulevard. Even later zegt de zangeres: “Ja, ik neem dat niet serieus als ik heel eerlijk ben. Ik ben ook blij dat reguliere media zoals jullie dat ook niet serieus nemen, want een verdienmodel van zo’n juicekanaal is reuring en hopen dat je reageert.”

Wisselwerking

Huh, dat is toch precies wat Ilse nu doet? Ze blaast het gerucht zélf nieuw leven in door een ietwat geïrriteerde reactie te geven voor de camera van ’s lands meest bekeken showrubriek.

RTL Boulevard doet dat natuurlijk heel handig. Onder het mom van: ‘wat vervelend, hè, wat er allemaal op die juicekanalen staat!’, heeft de showrubriek nu het meest juicy showbizzinterview van het weekend te pakken. En dat is weer voer voor de juicekanalen; een mooie wisselwerking.

Fragment

De boze Ilse voor de camera van RTL Boulevard:

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen