Camila Cabello gedraagt zich als een heks in RTL Boulevard

Zangeres Camila Cabello, de ex van Shawn Mendes, heeft zich gedragen als een ontzettend humeurige heks tijdens een interview met RTL Boulevard. “Ze is gewoon een chagrijnige puber!”

Camila Cabello en Giorgio Hokstam © RTL

Het is een raadsel waarom RTL Boulevard er überhaupt nog aan meewerkt: die mateloos saaie vierminutengesprekjes waarin een verslaggever wat mag vragen aan een Hele Grote Ster. Gisteren mocht de goedlachse verslaggever Giorgio Hokstam even skypen met Camila Cabello en daar kwam echt nog geen lachje van af.

Chagrijnige puber

Camila zat erbij als een ontzettend chagrijnige doos. “Kijk, aan Giorgio ligt het niet. Dat is een heel vrolijke snuiter die gewoon een leuk interview wil, maar zij is 25 jaar en gedraagt zich als een heel chagrijnige puber”, legt presentator Luuk Ikink uit.

Vivienne van den Assem: “Ze wacht echt chagrijnig!”

‘Doe even mee!’

Luuk: “Ze was moe, schijnt. Ze had allerlei interviews gehad en wij waren de enige Nederlandse partij die haar dan mocht interviewen. Je hoopt dan toch wel een beetje van iemand die haar album wil promoten, van: doe even lekker leuk mee, maar ze had er weinig zin in.”

Vivienne: “Ze heeft het niet nodig, denkt zij. ‘Ik verkoop toch wel.’”

Fragment

Het fragment uit RTL Boulevard:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat RTL Boulevard überhaupt moet stoppen met al die nietszeggende interviewtjes met Amerikaanse sterren?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen