Famke Louise pissig over grap bij The Roast: ’Nesim ging te ver’

Famke Louise kijkt met een goed gevoel terug op de opnames van The Roast, maar vindt dat één grap echt niet door de beugel kon. “Dat was onverwacht en ging voor mij wel iets te ver.”

Famke Louise en Nesim © RTL, Comedy Central

Het is alweer bijna een maand geleden dat Famke Louise haar opwachting maakte als lijdend voorwerp bij de opnames van The Roast. Morgen is het eindelijk zo ver: dan is de uitzending op Comedy Central. “Kwam er niets die avond voorbij dat toch even pijn deed of toch raakte?”, vroeg presentator Renze Klamer haar gisterenavond in zijn talkshow op RTL 4.

Eén pijnlijke grap

Ja, één ding, geeft Famke toe. “Ehmm. Jawel. Eén ding. Dat vond ik wel echt vervelend. Dat Nesim begon over mijn overleden vader. Die kwam wel echt even hard aan, maar die lachte ik gewoon weg en dat maakt je dan op dat moment op het podium ook supersterk. Ik heb zelf ook echt zelfspot, dus…”

Ze doelt op Nesim el Ahmadi, bekend als youtuber. “Maar het raakte je omdat je niet verwacht had dat daar een grap over gemaakt zou worden?”, vraagt Renze.

‘Niet verwacht’

Famke beaamt dat. “Nee, dat had ik niet verwacht. Dat ging voor mij wel iets te ver. Wat ze voor de rest hebben gezegd, daar kan ik zelf ook wel om lachen, want ik weet gewoon hoe ik ben als persoon.”

Renze: “Heb je dat tegen hem nog gezegd na afloop?”

Famke: “Ja.”

Renze: “En wat vond hij daarvan?”

Famke: “Ja, het is een roast, dus ik heb me er ook gewoon bij neergelegd.”

Fragment

Een ander fragment van Famke in de talkshow Renze:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Bent u geïnteresseerd in de roast van Famke Louise?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen