Dennis van der Geest wéér beschoten door Yvonne: ‘Bom ontploft!’

Dennis van der Geest wordt voor de tweede keer keihard te grazen genomen door de cheater-bazooka van Yvonne Coldeweijer. “Hij heeft het weer eens helemaal verkloot!”

Dennis van der Geest en Yvonne Coldeweijer © RTL, YouTube

Het zit oud-judoka Dennis van der Geest niet mee. Hij werd acht maanden geleden al eens keihard aangepakt op het juicekanaal van Yvonne Coldeweijer en nu is de SBS 6-presentator wéér aan de beurt. De showbizzhyena beschuldigt hem namelijk opnieuw van vreemdgaan. Sterker nog: “Hij is inmiddels bij zijn vader ingetrokken!”

Bom ontploft

Kennelijk is Dennis het worstelen nog steeds niet verleerd. Het probleem is volgens Yvonne alleen dat hij zijn trucjes nu iets sensueler uitoefent… op het andere geslacht! Hij begon voorzichtig met de witte band en is nu aangekomen bij de roze band van Yvonne. “Dennis van der Geest heeft het weer helemaal verkloot”, briest ze op haar juicekanaal.

Wat is er allemaal aan de hand? Yvonne legt het uit. “Hoewel ik al vaker bracht dat hij al jarenlang structureel vreemdgaat met ongeveer alles wat ademt, is de bom nu echt ontploft. Eigenlijk afgelopen oktober al!”

Schoenen shoppen

Dennis kwam toen terug van de judokampioenschappen in Oezbekistan, aldus Yvonne. “Hij ging daarna schoenen shoppen met zijn vrouw. Hij maakte een foto van zijn nieuwe schoenen en verstuurde die via WhatsApp. Zijn vrouw zag dit en greep de telefoon uit zijn hand en zag dat hij dit naar een meid appte.”

Wie dan? Een collega van zijn SBS 6-show, onthult ze. “Het bleek om een jonge griet te gaan uit het productieteam van Million Dollar Island. Vervolgens is zijn vrouw Zaina woest geworden en heeft hem het huis uitgezet. Dit viel niemand erg op, want de week erop vertrok hij meteen voor opnames van het tweede, vreselijke, seizoen van Million Dollar Island.”

‘Met die griet!’

Dat klinkt juicy en dat ís het volgens Yvonne ook. “Met die griet dus! OMG. Hij heeft in totaal twee maanden voor opnames in het buitenland gezeten. De opnames zijn net een week voorbij en Dennis is nu weer terug in het land.
Hij woont momenteel nog steeds niet thuis, maar is bij zijn vader ingetrokken!”

Wat heftig allemaal. “Dennis heeft er al jaren geen problemen mee om van twee walletjes te eten, maar zijn vrouw is hem dit keer helemaal zat. Er moet VEEL besproken worden. Of zijn huwelijk nog te redden valt, is op dit moment nog onzeker. Dennis, waar ben je nou toch allemaal weer mee bezig?”

Instagram

Dennis en Zaina:

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen