‘Dennis van der Geest is een slechte presentator én een vreemdganger’

Dennis van der Geest ligt de afgelopen dagen behoorlijk onder vuur van de showmedia. Terwijl Jan Uriot ervoor pleit om hem van de buis te halen, beticht Yvonne Coldeweijer hem van vreemdgaan.

Yvonne Coldeweijer, Dennis van der Geest en Jan Uriot © YouTube, SBS 6

Tot voor kort was de grootste zorg van Dennis van der Geest dat hij in de media altijd ex-judoka genoemd wordt in plaats van presentator, maar nu krijgt hij ineens gelijktijdig zowel Jan Uriot als Yvonne Coldeweijer op zijn dak. De Privé-journalist vindt hem een slechte presentator, de juicejournaliste noemt hem een vreemdganger.

Blok beton

Jan is een van de weinige liefhebbers van het SBS 6-programma Million Dollar Island, maar hij vindt Dennis he-le-maal niets als presentator. “Er mag van mij nog iemand uit een programma en dat is Dennis van der Geest. Ik ben fan van Million Dollar Island, maar ik ben geloof ik een van de weinigen. En hij is de presentator”, vertelt hij in Wat Vindt Jan.

Dennis is gewoon geen tv-talent, aldus Jan. “We mogen geen judoka meer zeggen, maar dan moet je ook wel de presentator uithangen denk ik dan. En dat is het niet. Het is een soort blok beton dat daar staat.”

Stermometer

Een blok beton? Wat bedoelt hij daarmee? “Er moeten daar mensen weg die weken op zo’n eiland hebben gezeten en dat is emotie natuurlijk tussen die mensen, van: Marietje gaat weg, Pietje gaat weg. Dan wil je toch eigenlijk zien dat hij die mensen een knuffel geeft”, zegt Jan.

Hij vervolgt: “Er was een vrouw van in de 80. Omarm d’r, geef d’r een aai over d’r bol, maar hij staat er zo naar te kijken van: zo, jij hebt je zes weken niet gewassen, dus jou raak ik niet aan. Ik word er helemaal koud van.”

En daarom zet hij Dennis onderaan op zijn stermometer.

Vreemdganger

Dan is er dus ook nog Yvonne Coldeweijer. Zij heeft vernomen dat Dennis een echte vreemdganger is. “Gaat Dennis van der Geest vreemd met een stewardess? Gerucht gaat dat de dame in kwestie zelfs zwanger zou zijn van hem… terwijl ze beiden in een relatie zitten 😱, shocking!”, schrijft ze.

De juicediva deelt in haar betaalde spionnenapp talloze berichten van mensen die hem van vreemdgaan beschuldigen. Ze heeft het proberen te verifiëren bij Dennis zelf: “Hi Dennis, ik heb screenshots ontvangen van gesprekken tussen jou en ****. Klopt het dat jullie een affaire hebben?”

Dennis zwijgt. Yvonne: “Hier heb je trouwens je hoor en fucking wederhoor. Dennis wil niet reageren. Heel gek.”

Hoor en wederhoor

Yvonne’s poging tot hoor en wederhoor mislukt:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Hoe ziet u Dennis van der Geest?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen