Verbazing over Dennis van der Geest: ‘SBS 6 blijft erin geloven!’

Flop na flop, maar toch krijgt Dennis van der Geest alwéér een nieuw programma op SBS 6. Is hij definitief de mannelijke Kim-Lian van der Meij? “Ze blijven er maar in geloven!”

Dennis van der Geest © Nick van Ormondt

Het is nu wel echt evident geworden dat Dennis van der Geest géén publiekstrekker is. Deed het vast hartstikke goed op de judomat, maar de autocue is toch andere koek. Toch krijgt hij nu alwéér een nieuw programma: Waar Is Mijn Erfenis? Een soort Bonje met de Buren, maar dan ruziet iedereen over de erfenis.

Overdosis Dennis

Kijkcijferanalisten Tina Nijkamp en Joost Maiburg vinden dit echt heel erg opvallend. Zij weten alles van de lage scores van Dennis en vinden dit moeilijk met elkaar te rijmen. “De presentator die de meeste kansen en programma’s toebedeeld krijgt van John de Mol? Dennis van der Geest”, schrijft ze op haar analysekanaal.

Tina vervolgt: “Na onder andere Dennis en de Vrije Geesten, Million Dollar Island, Bonje met de Buren en De Prins met het Witte Haar gaat hij ook Waar Is Mijn Erfenis presenteren op SBS 6. In oktober op tv.”

Weer niet Wendy

Zóveel presentatoren in je stal en dan élke keer op Dennis uitkomen: een flinke prestatie, vindt Tina. “Dus weer niet Wendy van Dijk, Kees Tol, Viktor Brand, Jan Versteegh, Rob Kemps, Winston Gerschtanowitz, Kim-Lian van der Meij, of de nog onder contract zijnde Gordon. Opvallend.”

Joost Maiburg, de kijkcijferspecialist die voor RTL Boulevard werkt, denkt dat er op een of andere manier kennelijk toch nog vertrouwen is in Dennis. “SBS 6 blijft geloven in oud-judoka Dennis van der Geest en geeft hem na een hele rits flops toch weer een nieuw programma.”

Gejat of niet?

Trouwens, is dat nieuwe erfenissenprogramma van Dennis niet gejat van RTL 4? Joost: “Krijg veel DM’s of dit niet gejat is van RTL4: De Erfgenaam. Beide programma’s gaan inderdaad over erfenissen, maar dit is meer een soort Mr. Frank Visser-achtig programma over conflicten rondom een erfenis.”

Hij verduidelijkt: “De Erfgenaam zoekt mensen die niet weten dat ze nog een erfenis krijgen. Zelfde onderwerp, compleet andere insteek. Zo zijn er bijvoorbeeld ook een miljoen verschillende soorten datingprogramma’s.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Dennis van der Geest ooit op de 50-koppige longlist van de Televizier-verkiezing komt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen